Βιεϊρίνια: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Βιεϊρίνια: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιερίνια, μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (01/12, 19:30) τον ΠΑΟΚ για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague και ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά», Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού χαρακτήρισε καλή ομάδα του ερυθρολεύκους, τόνισε ότι τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και έδειξε την ανυπομονησία του για το αυριανό ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιεϊρίνια:

«Δεν θα έλεγα ότι είναι πιο δύσκολα αυτά τα παιχνίδια. Μπορείς να πεις ότι είναι πιο σημαντικά, γιατί είναι ένα ντέρμπι. Είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Όπως παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, θέλουμε να φύγουμε από εκεί με τους τρεις βαθμούς και για αυτό θα παίξουμε.

Είναι από τα παιχνίδια που όλοι οι παίκτες και οι φίλαθλοι τα περιμένουν. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα κάνει λιγότερα λάθη, που θα είναι πιο συγκεντρωμένη, που θα διαβάσει καλύτερα τον αντίπαλο… Μακάρι να είμαστε εμείς αυτή η ομάδα. Δεν είναι μία εβδομάδα όπως οι άλλες, είναι ένα ντέρμπι. Όπως και για τον αντίπαλο. Είναι στην έδρα τους, έχουν το πλεονέκτημα, γιατί θα είναι εκεί και το περιμένουμε γιατί θέλουμε να παίξουμε. Αυτή είναι η αγωνία που έχουμε. Θέλουμε να φτάσει η ώρα για το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ