Μολό – Εμμανουηλίδης : Φύγε εσύ, έλα εσύ

Μολό – Εμμανουηλίδης : Φύγε εσύ, έλα εσύ

Ο Γιοάν Μολό είναι με το ένα πόδι στην έξοδο, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης εξακολουθεί να παίζει λίγο αλλά να φαίνεται πολύ. Και στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πια σοβαρά το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής.

Γράψαμε πριν από λίγες μέρες πως τόσο ο Γιοάν Μολό, όσο και ο Ούφε Μπεκ, έχουν πλέον ελάχιστες ευκαιρίες για να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Και πως και για τους δύο η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει.

Ιδιαίτερα για τον Γάλλο, οι πιθανότητες όσο περνούν οι μέρες μειώνονται ολοένα και περισσότερο. Ο σημερινός του αποκλεισμός από την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ένα ακόμα μήνυμα από τον Γιώργο Δώνη προς τον Μολό. Είναι ένα ακόμα δείγμα πως τίποτα δεν πάει καλά. Και πως αν ο 32χρονος δεν αλλάξει εικόνα, δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει η υπάρχουσα γνώμη, που θέλει τον παίκτη εκτός πλάνων.

Την ίδια ώρα, ένας άλλος «πράσινος» εξτρέμ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει φορώντας άλλη φανέλα. Και παρά το γεγονός πως δεν τον εμπιστεύονται για μια θέση βασικού, εκείνος τραβάει τον δικό του δρόμο. Με στόχο είτε να καθιερωθεί κάποια στιγμή, είτε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο. Για την ακρίβεια… προσπαθεί να αγωνιστεί, αλλά στη Νέα Σμύρνη δεν τον εμπιστεύονται ιδιαίτερα. Μόλις τέσσερις συμμετοχές έως τώρα στο πρωτάθλημα. Όλες ερχόμενος από τον πάγκο. Κι όμως, σε μόλις 91 λεπτά συμμετοχής, ο 18χρονος έχει προλάβει να σημειώσει δύο γκολ.

Το πρώτο πριν από μία εβδομάδα. Γκολ – βαθμός. Στο 88’, σε ένα μεγάλο ματς, κόντρα στον Ολυμπιακό. Με υπέροχη ατομική ενέργεια και με ωραίο πλασέ. Χάρισε στον Πανιώνιο έναν βαθμό ανέλπιστο. Εκεί που κανείς δεν το περίμενε. Δεν ήταν ικανό το γκολ αυτό να τον φέρει στην ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο 18χρονος είδε και πάλι το μεγαλύτερο ματς του αγώνα από τον πάγκο. Πέρασε σαν αλλαγή στο 82’ με το σκορ στο 2-0. Πρόλαβε να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης νίκης των «κυανέρυθρων», διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου.

Πριν απ’ αυτά τα δύο ματς; Μία συμμετοχή στο Κύπελλο στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας. Τελικό σκορ 0-3, με δύο γκολ του Εμμανουηλίδη. Συνολικά τέσσερα τέρματα, σε λιγότερα από 200 λεπτά συμμετοχής.

Στον Παναθηναϊκό ήδη σκέφτονται το ενδεχόμενο της επιστροφής του άμεσα. Τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ετσι κι αλλιώς, ο Τσάβι Ρόκα έχει σηκώσει μανίκια και αναζητεί εξτρέμ στην αγορά. Ο Μολό φεύγει, ο Μπεκ είναι κι αυτός κοντά στην έξοδο, ποιος ο λόγος να αναζητηθούν δύο εκτός Ελλάδας, αν ο Πανιώνιος δεν τον υπολογίζει στα αρχικά του πλάνα;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ