Βουρκωμένος ο Σίμος, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του πατέρα του: «Θέλω να του πω πως τον αγαπώ»

Βουρκωμένος ο Σίμος, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του πατέρα του: «Θέλω να του πω πως τον αγαπώ»

Με αφορμή τον φίλαθλο που έπαθε καρδιακό επεισόδιο, ο Γιώργος Σίμος αποκάλυψε πως ο πατέρας του αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείς και του έστειλε το μήνυμά του.

Βαρύ το κλίμα στην συνέντευξη τύπου με τον Γιώργο Σίμο να αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα, με αφορμή το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν την έναρξη του ματς με την ΑΕΚ, ο 73χρονος πρώην βουλευτής Ηρακλείου και οπαδός των Κρητικών.

Ο πατέρας του Γιώργου Σίμου, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του ΟΦΗ, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο αποκάλυψε το προσωπικό πρόβλημα στην ομάδα, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, παρόλο που το ήξερε από την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Σίμος έστειλε τις ευχές του στον πατέρα του και βούρκωσε: «Θέλω να πω στον πατέρα μου ότι περνάει μια ίδια δυσκολία, τον αγαπώ και ξέρω ότι είναι δυνατός. Θέλω να μεταφέρω την σκέψη μας κοντά στον φίλαθλο της ομάδας μας, να είναι δυνατός. Όλη την θετική μας σκέψη στο να καταφέρει να επιστρέψει ξανά υγιής. Θα μου επιτρέψετε βέβαια ότι η ζωή τα φέρνει λίγο κάπως γιατί και εγώ πληροφορήθηκα χθες τα δυσάρεστα για τον πατέρα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ