Όλα τα φώτα στραμμένα στο Καραϊσκάκη

Όλα τα φώτα στραμμένα στο Καραϊσκάκη

Με το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Super League. Δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια για Παναθηναϊκό και Άρη.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 12η αγωνιστική της Super League, στην οποία ξεχωρίζει με… διαφορά το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Οι δυο ομάδες «μάχονται» για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, καθώς ο νικητής θα πάρει αέρα τριών βαθμών από τον αντίπαλο του. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει αν εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που θα δείξει και στον ΠΑΟΚ ποιος είναι το αφεντικό, ενώ από την άλλη ο Δικέφαλος του βορρά θέλει να συνεχίσει με νίκη και να διατηρήσει το αήττητο, αποδεικνύοντας πως και φέτος είναι ικανός να πάρει τον τίτλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Μεριά και προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου ως βασικού, ενώ ο Άμπελ Φερέιρα δεν έχει φανερώσει κάποια σημάδια για τη σημερινή 11αδα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, το πρόγραμμα ανοίγει με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, με τους πράσινους να θέλουν νίκη για να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις, ενώ ο Αστέρας θέλει βαθμό ή βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Στις 17:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις: το Ξάνθη-Ατρόμητος και το Άρης-Λαμία. Η Λαμία για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει το 4/4 αλλά έχει δύσκολη αποστολή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης θέλει να κάνει δυναμική επιστροφή στις νίκες μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Τέλος στα Πηγάδια πρόκειται για μία «μάχη» εξάδας μεταξύ της ακριτικής ομάδας και των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 1)
Ξάνθη – Ατρόμητος (17:15, ΕRTSPORTS)
Άρης – Λαμία (17:15, Novasports 2)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ