Ολυμπιακός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μαρτίνς για το ντέρμπι

Ολυμπιακός: Η 11άδα που επέλεξε ο Μαρτίνς για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε σε σχηματισμό και πρόσωπα του ντέρμπι, με... καλοκαιρινή νότα. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Το παρελθόν δείχνει το μέλλον. Και ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει βήματα προς τα… πίσω. Επαναφέροντας όλα τα στοιχεία που έκαναν το παιχνίδι του Ολυμπιακού ξεχωριστό. Όλα εκείνα τα κομμάτια που κατέστησαν τους Ερυθρόλευκους πρωταγωνιστές στα καλοκαιρινά προκριματικά του Champions League και τους έκαναν μία από τις πιο θελκτικές ομάδες να παρακολουθείς. Μια ομάδα που παράγει όμορφο, επιθετικό, πιεστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα πως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα σημάνει την… επιστροφή του Ολυμπιακού του καλοκαιριού. Και από άποψη τακτικής προσέγγισης. Και σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά και στην προσέγγιση του αγώνα. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να δείχνει κατασταλαγμένος στο συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει όπως ο ίδιος ξέρει και αισθάνεται καλά, για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Αυτή την εβδομάδα ο Μαρτίνς δεν δοκίμασε τίποτε. Τα διπλά που έκανε στο Ρέντη ήταν μπερδεμένα και επί της ουσίας δεν άφησε περιθώρια να σκεφτούν οι παίκτες ποιος θα ξεκινήσει βασικός και ποιος όχι. Με σκοπό να είναι όλοι στην τσίτα. Κάτι που ούτως ή άλλως συμβαίνει, λόγω της σημασίας του μεγάλου αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο Μαρτίνς δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει στην επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά και να επαναφέρει τον σχηματισμό και τα πρόσωπα που ουσιαστικά έστειλαν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο (σ.σ. αντί του Μεριά, που έπαιξε στα περισσότερα ματς των προκριματικών) και Τσιμίκα στην άμυνα.

Μπροστά τους θα πάρει ο Γκιλιέρμε, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να είχε μεγάλο προβάδισμα έναντι του Μάντι Καμαρά για τον δεύτερο της μεσαίας γραμμής.

Όπως προαναφέραμε, ο Βαλμπουενά, αναμένεται να επιστρέψει στη θέση «10», έχοντας δεξιά του τον Γιώργο Μασούρα (για να «πέφτει» πάνω στον Γιαννούλη και να εμποδίζει τις προωθήσεις του) και αριστερά τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Τέλος, αναφορικά με την επίθεση όλα δείχνουν όλα δείχνουν ότι η θέση έχει «κλειδώσει» εδώ και μέρες, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ξεκινάει βασικός, μετά και το γκολ, αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Λονδίνο, κόντρα στην Τότεναμ.

Κλείνοντας, έχει σημασία να τονίσουμε ότι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να αλλάξουν τα πλάνα του Μαρτίνς την τελευταία στιγμή. Ο ένας είναι ο Χιλάλ Σουντανί και ο δεύτερος ο Μάντι Καμαρά. Ωστόσο αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ο… καλοκαιρινός Ολυμπιακός, θα συστηθεί πάλι στο κοινό του. Με στόχο τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ