Αποκάλυψη: Τα μεγάλα πορτοφόλια στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Αποκάλυψη: Τα μεγάλα πορτοφόλια στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

To10.gr αποκαλύπτει τις 15 ομάδες που έκλεισαν θέση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Γιουνάιτεντ, Σίτι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Πορτογάλοι...

Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου την τελευταία διετία. Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Ο πρώτος «τελικός» του φετινού πρωταθλήματος. Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Παίκτες που αποδεικνύουν διαρκώς ότι έχουν ταλέντο, ποιότητα, δίψα για διάκριση, αλλά και σπουδαία προοπτική. Και αυτό το τελευταίο επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι πλήθος ξένων συλλόγων έχουν ήδη κλείσει θέση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου έχουν ήδη κλείσει θέση εκπρόσωποι από 15 ευρωπαϊκές ομάδες! Μεταξύ των οποίων ορισμένοι από τους κορυφαίους συλλόγους του πλανήτη, αλλά και μερικά από τα πιο… βαθιά πορτοφόλια της Ευρώπης. «Κατάσκοποι» που έρχονται με στόχο να παρακολουθήσουν από κοντά ποδοσφαιριστές, τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, οι 15 ομάδες που θα βρεθούν στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης:
* Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι από την Αγγλία
* Γκλάντμπαχ και Στουτγάρδη από τη Γερμανία
* Μαρσέιγ, Ρεν, Ρεμς από τη Γαλλία
* Τορίνο, Αταλάντα από την Ιταλία
* Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας από την Τουρκία
* Εσπανιόλ από την Ισπανία
* Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ
* Λεχ Πόζναν από την Πολωνία
* Ντεσπορτίβο Αβες από την Πορτογαλία

Ζοσέ Σα, Ρούμεν Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπτνελαουί, Κώστας Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μάντι Καμαρά είναι οι παίκτες που τραβούν την προσοχή των ξένων από πλευράς Ολυμπιακού. Μάλιστα, ειδικά για τους Πορτογάλους και τον Τσιμίκα το ενδιαφέρον έχει ενταθεί, μετά τις αναμετρήσεις του Champions League. Ενώ ο Ομάρ, λόγω της ιδιαιτερότητας ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, θεωρείται «ιδανική λύση». Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των ομάδων υπάρχει μία που έρχεται αποκλειστικά για τον… Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Δημήτρης Γιαννούλης, Ντάγκλας Αουγκούστο, Κάρολ Σφιντέρσκι και Δημήτρης Πέλκας, εναι οι παίκτες του Δικεφάλου που έχουν τραβήξει την προσοχή των σκάουτ που θα βρεθούν απόψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ειδικά, δε, για τον Γιαννούλη και τον Λημνιό, το ενδιαφέρον συλλόγων είναι έντονο και συγκεκριμένο. Και σύντομα είναι πιθανό να μετουσιωθεί σε επίσημες προτάσεις. Ωστόσο υπάρχει ομάδα που έχει έρθει για να δει από κοντά έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ: Τον Τσούμπα Ακπομ. Και αυτή η ομάδα δεν είναι άλλη από την Μπεσίκτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ