Χιμένεθ: «Δεν αξίζαμε την ήττα με βάση το δεύτερο ημίχρονο»

Χιμένεθ: «Δεν αξίζαμε την ήττα με βάση το δεύτερο ημίχρονο»

Ο Μπόρχα Χιμένεθ, τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα στο ΟΑΚΑ, εξηγώντας ότι το γκολ στην αρχή του ματς ήταν «ψυχρολουσία» για τους παίκτες του.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ ήταν αρκετά απογοητευμένος μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας της καλής εμφάνισης των παικτών του, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 του ΟΑΚΑ

Παράλληλα Ισπανός τεχνικός έκανε ειδική μνεία στο γκολ των «πράσινων», καθώς αυτό ήρθε νωρίς και άλλαξε την ψυχολογία των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς: «Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί με βάση την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε να πάρουμε κάτι από εδώ.

Στα τελευταία 25-30 λεπτά είχαμε την καθολική υπεροχή στο παιχνίδι και καταφέραμε να βάλουμε στην εστία της μια μεγάλη ομάδα με ταλαντούχους παίκτες όπως ο Παναθηναϊκός.

Στο πρώτο ημίχρονο ένα αμυντικό λάθος μας ανάγκασε να είμαστε πίσω στο σκορ με το πέναλτι. Από εκεί και πέρα χρειαστήκαμε χρόνο να βρούμε τα πατήματα μας και τελικά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Γνωρίζαμε ότι θα παίρναμε κάποια ρίσκα και ο Παναθηναϊκός θα έβγαινε μπροστά, αλλά τελικά είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα».

Για το αν ήταν μαζεμένη η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο και γιατί δεν είχε ιδία απόδοση με το δεύτερο: «Πάντα απέναντι σου έχεις και ομάδα που παίζει κι αυτή το δικό της παιχνίδι και όπως είπα και πριν το γρήγορο γκολ μας επηρέασε.

Ήταν μια ψυχρολουσία για εμάς αλλά καταφέραμε στην επανάληψη να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και να πάμε να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ