Ινγκασον: «Δίκαιο το 1-1»

Ινγκασον: «Δίκαιο το 1-1»

Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Στα δύο πρόσωπα που είχε το παιχνίδι αναφέρθηκε ο Ινγκι Ινγκασον, μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό. Ο σέντερ μπακ του Δικεφάλου τόνισε ότι η ομάδα του στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες πήραν τα ηνία και πίεσαν πάρα πολύ, ενώ χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε πως διεξάγεται σε εχθρική ατμόσφαιρα. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τον ρυθμό τους, ήμασταν καλύτεροι είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μας πίεσε περισσότερο, ήταν λογικό να ψάξει την απάντηση στο δικό μας γκολ. Στο τέλος το 1-1 είναι το δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες».

Για το χτύπημα που δέχτηκε στο τέλος: «Δέχτηκα μια κλωτσιά στο στομάχι, αλλά είμαι καλά»

Για το γκολ που σημείωσε: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, γι’ αυτό ήρθαμε σήμερα, είμαι χαρούμενος που βοήθησαν να πάρει αυτό τον βαθμό. Είναι δύσκολο να παίζει στην έδρα του Ολυμπιακού, κρατάμε αυτό τον βαθμό και συνεχίζουμε γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας».

Για το αν ο βαθμός απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πιο σημαντικός ή απλά ένας βαθμός: «Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα σημαντικά, ειδικά όταν είσαι ισόβαθμος. Είναι πολύ σημαντικός να μπορείς να κερδίσεις, να μη χάσεις. Οπότε συνεχίζουμε μαζί και είμαστε ευχαριστημένοι που δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να φύγει μπροστά. Ο πρώτος γύρος τελειώνει, το παιχνίδι στον δεύτερο γύρο το έχουμε στην έδρα μας, οπότε ήταν σημαντικό που δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να φύγει τρεις βαθμούς μπροστά μας».

Για το αν είχαν στόχο ένα δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο: «Αυτός ήταν ο στόχος, δεν τα καταφέραμε, ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα μας πιέσει ψηλά για την ισοφάριση. Χρειαζόμασταν περισσότερη ποιότητα για το δεύτερο γκολ, ήμασταν και λίγο κουρασμένοι. Κρατάμε αυτό τον βαθμό, θα μας κάνει δυνατότερους για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ