Μπίσεσβαρ: «Μας μένει πικρία, αλλά δίκαιο το αποτέλεσμα»

Μπίσεσβαρ: «Μας μένει πικρία, αλλά δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα με την είσοδο του Σουντανί, χαρακτηρίζοντας όμως δίκαιο το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο  «Γ.Καραϊσκάκης», παραμένοντας αήττητος για 47 συνεχόμενα παιχνίδια στη Super League 1.

Ο Ντιόγκο Μπίσεσβαρ τόνισε ότι ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουν για το πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για κάποιον ουδέτερο. Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, έτσι πρέπει να παίζονται τα ντέρμπι με μεγάλο πάθος. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα απ’ ότι στο δεύτερο που μας πίεσε ο αντίπαλος, μας έμεινε αυτό το 1-1».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν ξέρω τι άλλαξε, με τον ίδιο τρόπο θέλαμε να παίξουμε και στο δεύτερο ημίχρονο, ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει από τα άκρα για κάποιο γκολ.

Έβαλε και τρίτο επιθετικό στο παιχνίδι, ήταν κάτι που ίσως άλλαξε την εικόνα, θέλαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας, αλλά δεν μας βγήκε».

Για το αν είναι ένας σημαντικός: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, τελειώνει τώρα ο πρώτος γύρος, έχουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, θα παίξουμε και στα πλέι οφ, τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

Για το αν τους ανησυχεί πως δεν έχουν κερδίσει κανένα από τα ντέρμπι: «Δεν νομίζω πως μας ανησυχεί, γιατί παίξαμε δύο εκτός κι ένα στην έδρα μας, αν δείτε τις εικόνες και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στα 90 λεπτά έπρεπε να το έχουμε κερδίσει.

Και στην ΑΕΚ είμαστε καλύτεροι θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Είναι οι τρεις κορυφαίες ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Για τις δικές του εμφανίσεις και για τις φάσεις που δεν του βγαίνουν: «Σίγουρα είναι κάπως έτσι, εξακολουθώ να δίνω πάσες που μπορούν να γίνουν γκολ, αν αυτά δεν μπαίνουν προχωράμε, συνεχίζω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και οι ασίστ και τα γκολ θα έρθουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ