Κρέσπο: «Θα μπορούσαμε να έχουμε «σκοτώσει» τον αντίπαλο νωρίτερα»

Κρέσπο: «Θα μπορούσαμε να έχουμε «σκοτώσει» τον αντίπαλο νωρίτερα»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν τελείωσε το ματς στο διάστημα που ήταν καλύτερος.

Στην αλλαγή στον τρόπο αντιμετώπισης του ΠΑΟΚ από τους αντιπάλους του αλλά και στο ότι δεν τελείωσε το ματς η ομάδα του στο διάστημα που ήταν ανώτερη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό: «Αν δούμε τι έγινε στα τελευταία 30 λεπτά θα δούμε ότι η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά αν δούμε τι έγινε στα πρώτα 55, τότε μπορούμε να πούμε ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Για τη διατήρηση του αήττητου σερί και αν επηρεάζει την ψυχολογία: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό και το καταλάβαμε όταν έφτασε η αποστολή με το πούλμαν, ότι ο αντίπαλος μας φοβάται. Αυτό φάνηκε και μέσα. Είναι σημαντικό ότι συνεχίζουμε αήττητοι και κρατάμε το σερί, αλλά το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Ελπίζω να μη «σπάσει», αλλά όσο περισσότερο το κρατήσουμε και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία και αυτοπεποίθηση που είχαμε και σήμερα εδώ, είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για την καλύτερη εικόνα του ΠΑΟΚ σε σχέση με την αρχή της σεζόν: «Βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι και αν συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή, θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι χωρίς νίκη στα ντέρμπι που έχει δώσει φέτος: «Έχουμε κάνει τέσσερις ισοπαλίες στα μεγάλα παιχνίδια. Οι δύο ήταν στην Αθήνα, Με την ΑΕΚ θα μπορούσαμε να έχουμε «σκοτώσει» τον αντίπαλο νωρίτερα, το ίδιο μπορούσαμε να κάνουμε και σήμερα. Είναι δύσκολα παιχνίδια κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για το στόχο μας».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαστε δυνατοί, έχουμε τη νοοτροπία, δεν ξέρω αν είμαστε το φαβορί, αυτό θα φανεί στο τέλος. Ξαναλέω όμως, ότι φτάνοντας εδώ με την αποστολή, καταλαβαίνεις ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ