Μαρτίνς: «Ήμασταν καλύτεροι, αν δεν μπορούμε να χειριστούμε το VAR…»

Μαρτίνς: «Ήμασταν καλύτεροι, αν δεν μπορούμε να χειριστούμε το VAR…»

O Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι η ισοπαλία ήταν αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο όμως, για λανθασμένη χρήση του VAR.

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα, ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε στις ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων» στη διάρκεια της αναμέτρησης, εκφράζοντας όμως και τη δυσαρέσκεια για την χρήση του VAR.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνς:

Για το εάν θα άλλαζε κάπως τα πλάνα του: «Όταν εκ των υστέρων κάνεις αναλύσεις ίσως και να είναι έτσι. Όσο προχωράει ένας αγώνας τότε βλέπεις το πως μπορείς να αντιδράσεις. Μπορείς να το δεις και όταν έρθει η στιγμή να κάνεις την επιλογή. Υπάρχουν οι αποφάσεις και οι στιγμές που πρέπει να αντιδράσεις».

Για το εάν το 1-1 είναι αρνητικό αποτέλεσμα: «Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση ειδικά εάν δούμε συνολικά πως ήμασταν η πιο καλή ομάδα στο γήπεδο. Ήταν ένα ισορροπημένο α’ μέρος αν και θεωρώ πως μπήκαμε πιο καλά.

Στο δεύτερο μέρος όμως ξεκάθαρα ήμασταν ανώτεροι. Βάση της εικόνας του αγώνα είμαστε η ομάδα που δικαιούται να κερδίσει το ματς».

Για τη διαιτησία και τον κόσμο: «Θα αναλύσουμε το παιχνίδι. Κάναμε αρκετά λάθη κυρίως στο α’ μέρος. Δεν είχαμε επιθετικότητα και καλή ψυχολογία σε εκείνο το διάστημα.

Θα κάνουμε ανάλυση και κριτική. Δεν είναι μόνο οι διαιτητές. Είναι και το VAR. Όταν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά το VAR δεν ξέρω τι να πω. Για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπάρχουν οι εικόνες».

Για τον Τύπο της Πορτογαλίας που κάλυψε το ματς και τον Φερέιρα: «Γνωρίζω τον Αμπέλ αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό. Πορτογάλος είναι και ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ. Είναι το πως διαβάζεις την ομάδα. Τον αντίπαλο και τα συν με τα πλην του».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο ματς. Όμως δεν το κρατήσαμε όμως. Παίζει ρόλο και η ποιότητα της διαιτησίας που μπορεί να επηρεάσει. Φταίμε γιατί δεν κρατήσαμε την ποιότητα του α’ μέρους.

Στο δεύτερο μέρος την είχαμε. Είναι δύσκολο να βρεις λόγια για μία γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της. Η οικογένεια του Ολυμπιακού να συνεχίσει να είναι δίπλα της».

Για την προσέγγιση που έγινε για τον αγώνα: «Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε ως τελικούς. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, σκληρό, ισορροπημένο και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και τον Βαλμπουενά: «Όχι δεν είναι δικαιολογία η απώλεια βαθμών με την Ευρώπη. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και δεν μπλέκουμε το ένα με το άλλο.

Την Τρίτη είχαμε μεγάλες δυσκολίες στο ματς και εάν είχαμε παίκτες με φιλοδοξίες και προσδοκίες δεν θα κάναμε σήμερα αυτό το δεύτερο μέρος. Οι παίκτες μας είναι γεμάτοι φιλοδοξίες και κίνητρο. Για τον Βαλμπουενά θα ξέρουμε τις επόμενες 24 ώρες το τι θα γίνει και τι θα έχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ