Παναθηναϊκός: Το κρυφό νόημα των δηλώσεων του Μπακογιάννη

Παναθηναϊκός: Το κρυφό νόημα των δηλώσεων του Μπακογιάννη

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έβγαλε μία σημαντική είδηση για την πρόοδο στη Διπλή Ανάπλαση, στα λεγόμενα του στο περιθώριο του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Αστέρας.

Λόγω της ημέρας που περιλάμβανε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, αλλά και την πυκνή επικαιρότητα με το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, οι δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη στο ΟΑΚΑ πέρασαν στα ψιλά… Τα λεγόμενα του Δημάρχου Αθηναίων δεν αναλύθηκαν όπως θα έπρεπε, όμως έκρυβαν μία είδηση στο περιεχόμενο τους.

Στην ερώτηση για την πρόοδο που σημειώνει η ομάδα εργασίας για τη Διπλή Ανάπλαση, ο Μπακογιάννης, απάντησε: «Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΠΑΕ, και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε». Που είναι το νέο; Να το εξηγήσουμε…

Για τη διεργασία μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είμαστε ενήμεροι. Άλλωστε, στελέχη των δύο πλευρών απαρτίζουν την ομάδα εργασίας που ασχολείται με τη Διπλή Ανάπλαση. Όμως, ο Κώστας Μπακογιάννης έβαλε στην εξίσωση και την ΠΑΕ και μάλιστα έκανε λόγο «πολύ καλή συνεργασία». Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και κατά συνέπεια ο Γιάννης Αλαφούζος, όχι μόνο είναι ενήμερος, αλλά συνεργάζεται και με θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής…

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν… πετάει στρακαστρούκες στον αέρα. Η πιθανότητα να του ξέφυγε η ανάμειξη της ΠΑΕ και να μην ισχύει η πληροφορία ή να μην ήθελε να το πει, είναι μικρή. Ας μην ξεχνάμε πως πρώτος ο Μπακογιάννης επανέφερε τη Διπλή Ανάπλαση στην επικαιρότητα, μήνες πριν εκλεγεί στη Δημαρχία της Αθήνας και όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είχε κλείσει επισήμως το κεφάλαιο του «Athens Alive».

Συνεπώς, η αποκάλυψη του Δημάρχου Αθηναίων ότι η ΠΑΕ συμμετέχει στη διαμόρφωση των εξελίξεων, έχει την αξία της. Αυτό σημαίνει ότι το πρότζεκτ προχωρά και έχει εισέρθει στην πιο ουσιαστική φάση του. Διότι το τελευταίο δίμηνο η πληροφόρηση βγαίνει με το… σταγονόμετρο, αλλά ο κόσμος του Τριφυλλιού ανυπομονεί να μάθει τα νεότερα για τη μοναδική ρεαλιστική προοπτική αναγέννησης του Παναθηναϊκού, μέσω του PAO Alive του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ