Ξάνθη: Ο Κασάδο ξαναγυρίζει στα Πηγάδια

Ξάνθη: Ο Κασάδο ξαναγυρίζει στα Πηγάδια

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Χόρχε Κασάδο έφυγε τον προηγούμενο Ιούνιο από την Ξάνθη για να επιστρέψει στις αρχές Δεκεμβρίου, αφού δεν βρήκε ομάδα για να αγωνιστεί...

Στα ίδια μέρη επιστρέφει ο Χόρχε Κασάδο… Ο 30χρονος αριστερός μπακ δεν είχε συμφωνήσει με την Ξάνθη για να ανανεώσει το συμβόλαιο του τον προηγούμενο Ιούνιο και έφυγε για να αναζητήσει την τύχη του σε άλλες πολιτείες.

Ωστόσο, η περιήγηση του απέβη άκαρπη και ο Ισπανός αμυντικός έμεινε χωρίς ομάδα. Εν τέλει, οι άνθρωποι της Ξάνθης προσέγγισαν ξανά τον Κασάδο και του πρότειναν να γυρίσει στην Ελλάδα, με τον ποδοσφαιριστή να αποδέχεται την πρόταση.

Ο Κασάδο έρχεται άμεσα στη χώρα μας για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις,  να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να αρχίσει προπονήσεις, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Superleague από την 1η Ιανουαρίου του 2020, όταν και θα ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Η ενσωμάτωση του Κασάδο στην Ξάνθη είναι win-win για όλους… Ο Κασάδο γιατί κινδύνευε να ξεμείνει στο… ταμείο ανεργίας και η ακριτική ομάδα επειδή προσθέτει στο ρόστερ της έναν ποιοτικό παίκτη, που ξέρει τι θα δώσει και δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής.

Ο Κασάδο αγωνίστηκε στην Ξάνθη από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2019, συμπλήρωσε 56 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 3 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ