Βράνιες: Κινδυνεύει να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές

Βράνιες: Κινδυνεύει να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές

Με τρεις αγωνιστικές κινδυνεύει να τιμωρηθεί τελικά ο Βόσνιος στόπερ για την αγκωνιά που έριξε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Όλο και χειρότερα γίνονται τα πράγματα για τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός συνεχίζει να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του κατά τη διάρκεια των αγώνων και η συμπεριφορά του έχει προκαλέσει τεράστιο προβληματισμό στους ιθύνοντες της ΑΕΚ.

Παρά τις συνεχείς συστάσεις και παρατηρήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας, ο 30χρονος αμυντικός συνεχίζει να υποπίπτει σε πειθαρχικά παραπτώματα, με τη γενικότερη συμπεριφορά του να έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στο εσωτερικό της «Ένωσης».

Τελευταίο περιστατικό, μάλιστα, που επιβεβαιώνει το… εκρηκτικό ταμπεραμέντο του Βράνιες ήταν η διπλή αγκωνιά του στον Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ, γεγονός που προκάλεσε την αποβολή του.

Μάλιστα, η τιμωρία του προβλεπόταν αρχικά για δυο αγωνιστικές μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, όμως τελικά φαίνεται πως η ποινή του θα ανέλθει στις τρεις.

Με βάση το άρθρο 10γ’, το οποίο κάνει λόγο για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά ποδοσφαιριστή σε αντίπαλο παίκτη, ο πρώην στόπερ της Άντερλεχτ θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για τους επόμενους τρεις αγώνες, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει τα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» απέναντι σε Πανιώνιο (εντός), Ξάνθη (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ