Αναστασίου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα στο ντέρμπι»

Αναστασίου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα στο ντέρμπι»

Για δίκαιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Γιάννης Αναστασίου που έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στο «Metropolis 95.5» και σχολίασε το αποτέλεσμα του ντέρμπι το οποίο χαρακτήρισε δίκαιο ενώ όπως επισήμανε έμεινε εντυπωσιασμένος από τη συμπεριφορά των παικτών των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι: «Στο παιχνίδι είχαν μια καταπληκτική συμπεριφορά οι παίκτες των δύο ομάδων. Δόθηκε έμφαση στο παιχνίδι. Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή, παίχτηκε ένα παιχνίδι 50-50. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και εκμεταλλεύτηκε τα στημένα. Ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγές που του έδωσαν ώθηση σε αντίθεση με εκείνες του ΠΑΟΚ. Στο β ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Το εάν έμειναν ανεκμετάλλευτοι κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Με βάση την εικόνα ο Εσίτι έχει δείξει ένα κορμί αρκετά βαρύ. Τα χαφ του Ολυμπιακού ήταν πιο ευέλικτοι. Όταν ο προπονητής αποφασίζει να κρατήσει στον πάγκο το Βιεϊρίνια, θα πρέπει όσοι μπουν να δείξουν κάτι. Όταν μπαίνεις και δεν έχεις την προσπάθεια και το πάθος σε πρώτο βαθμό κάπου προβληματίζεις τον προπονητή εάν έχει κάνει τη σωστή επιλογή».

Το εάν είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ η απουσία Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια: «Είναι δύο παίκτες με τρομερή ποιότητα, αρκετά έξυπνοι. Έχοντας αυτούς τους δύο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Το ποιος είναι ο καλύτερος: «Δεν φάνηκε καλύτερη κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μετά τον ερχομό του Φερέιρα έδειξε ότι προσπαθεί να περάσει στο παιχνίδι του κάποια στοιχεία που δεν είχε με Λουτσέσκου. Χρειάζεται χρόνο για αυτό. Εφόσον δεν έχει χάσει την απόσταση από την κορυφή είναι θετικό. Αυτό που μετράει είναι να είναι καλός στα πλέι οφ όχι τώρα. Στα πλέι οφ θα κριθεί το πρωτάθλημα».

Την ψυχολογία του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό: «Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μην χάσει από τον Ολυμπιακό και εάν ήταν πιο έτοιμος θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει και ωριμάζει. Μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια και εμπιστοσύνη όταν παίζει με τον Ολυμπιακό».

Τους παίκτες που ξεχώρισε χθες: «Ο ένας είναι ο Ίνγκασον. Δεν είναι εύκολα να είσαι στη σκιά του Βαρέλα και όταν έρχεται η στιγμή να έχεις το σθένος να ανταπεξέλθεις και να βάλεις και δύσκολα στον προπονητή. Ο άλλος είναι ο Γκιγιέρμε, που κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ