Πρώτο γκολ ο Ινγκασον, 11ος διαφορετικός σκόρερ για τον ΠΑΟΚ!

Πρώτο γκολ ο Ινγκασον, 11ος διαφορετικός σκόρερ για τον ΠΑΟΚ!

Το γκολ που πέτυχε ο Ισλανδός στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Δικεφάλου, ενώ έγινε ο 11ος διαφορετικός σκόρερ του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1), με τον Ινγκι Ινγκασον να κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Δικεφάλου και να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ισλανδού σέντερ μπακ στη φετινή Σούπερ Λίγκα, με τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό να γίνεται ο 11ος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που σκοράρει στη φετινή σεζόν, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Κάρολ Σβιντέρσκι, ο οποίος έχει πετύχει 8 γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός επιθετικός έχει σκοράρει 7 γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, ενώ είχε βάλει γκολ και στον εντός έδρας αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League.

Από εκεί και πέρα, στη δεύτερη θέση με τους φετινούς σκόρερ του Δικεφάλου βρίσκεται ο Γιόζιπ Μίσιτς με 4 γκολ στο ενεργητικό του, όλα στο πρωτάθλημα, ενώ από 3 γκολ έχουν πετύχει οι Ακμπομ, Λημνιός και Μάτος. Από δύο τέρματα έχουν πετύχει οι Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια και από ένα εκτός από τον Ινγκανσον, έχουν επίσης οι Κρέσπο, Γιαννούλης και Πέλκας.

Εντεκα διαφορετικοί σκόρερ για τον Φερέιρα, ο οποίος εκτός από τους Σβιντέρσκι και Ακπομ, έχει πάρει γκολ και από τα χαφ, με τον Μίσιτς να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, αλλά και από τα μπακ, με τους Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Γιανούλη και Ινγκασον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ