Ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού: «Αυτό είναι αδύνατο να συνεχιστεί»

Ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού: «Αυτό είναι αδύνατο να συνεχιστεί»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τα είχαν με την τύχη τους μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 1-1 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλύτεροι από τον Δικέφαλο του βορρά και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο «κατάπιαν» τον ΠΑΟΚ που είχε ελάχιστες καλές στιγμές και αμυνόταν μαζικά.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών τα είχαν με την τύχη τους, η οποία τους γύρισε την πλάτη σε ακόμα ένα ματς.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ολυμπιακού θεωρούν ότι για λεπτομέρειες δεν έφτασαν στη νίκη, ενώ όπως ανέφεραν αυτό ήταν το τρίτο μεγάλο ματς που δεν πήραν τη νίκη παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Τα άλλα δυο ματς ήταν κόντρα σε Τότεναμ και Μπάγερν στο Καραϊσκάκη, όπου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

«Έχουμε κάνει τρεις ματσάρες στο Καραϊσκάκη και δεν κερδίσαμε ούτε ένα. Και εκτός έδρας έχουμε χάσει άλλα τρία ματς στο 90’. Αυτό είναι αδύνατο να συνεχιστεί. Θα σπάει κάποια στιγμή», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι παίκτες των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ