ΑΕΚ: Η ισπανική αγορά, ο Νίκολιτς και το «άκυρο» από Πελεγκρίνο

ΑΕΚ: Η ισπανική αγορά, ο Νίκολιτς και το «άκυρο» από Πελεγκρίνο

Η προσπάθεια του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ για τον Αργεντινό προπονητή και οι κινήσεις του για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ίλια Ίβιτς προσπαθεί να κλείσει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην επόμενη μέρα της και θα επιχειρήσει να την αναδιοργανώσει, κάνοντας επαφές με πολλούς τεχνικούς. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, της Βαλένθια και της Λίβερπουλ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ και στην Ίντερ, είχε καθίσει στους πάγκους των Βαλένθια, Εστουντιάντες, Ιντεπεντιέντε, Αλαβές, Σαουθάμπτον και από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 προπονούσε την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να κάνει ακόμα και οικονομική υπέρβαση για τον Πελεγκρίνο, αλλά ο 48χρονος απάντησε αρνητικά, διότι δε θέλει να εργαστεί τη συγκεκριμένη στιγμή και θέλει να περιμένει κάτι ενόψει της νέας χρονιάς! Έτσι ο Ίβιτς αναγκάστηκε να ρίξει εκ νέου και πάλι δίχτυα αλλού…

Το όνομα του Πελεγκρίνο δεν βρίσκεται πλέον στην ατζέντα της ΑΕΚ. Ωστόσο, η ισπανική αγορά παραμένει στο επίκεντρο. Ο Ίβιτς έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση από εκεί που δουλεύει τις τελευταίες μέρες, ενώ κρατά stand by πάντα τον Μάρκο Νίκολιτς. Τον πρώην τεχνικό της Βίντι με τον οποίο φαίνεται να υπάρχει προφορική συμφωνία και είναι αποκλειστικά στο χέρι της Ένωσης αν θα ενεργοποιηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ