Ινσούα: «Έχουμε πολλά να πούμε για το συμβόλαιο»

Ινσούα: «Έχουμε πολλά να πούμε για το συμβόλαιο»

Ο Εμάνουελ Ινσούα εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και υποστήριξε ότι δεν έχει κρούση από άλλη ομάδα, ενώ προανήγγειλε την πιο γρήγορη επιστροφή του στη δράση.

Μετά την προφορική συμφωνία της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Κουρμπέλη για νέο συμβόλαιο, ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ο επόμενος ο οποίος θα κληθεί για ανανέωση. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο περιθώριο των εγκαινίων της μπουτίκ του Τριφυλλιού και εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στην Αθήνα και μετά τον Ιούνιο.

Πάντως, ο Ινσούα επισήμανε μία σημαντική λεπτομέρεια: οι όροι της συνεργασίας θα καθορίσουν την απάντηση του. Συγκεκριμένα, ο Ινσούα ανέφερε: «Πάντα είμαι ξεκάθαρος, είμαι εδώ για τρίτη χρόνια και στην Αθήνα είναι χαρούμενη η οικογένεια μου. Θέλω να μείνω, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε γύρω από το νέο συμβόλαιο. Η πρόθεση μου είναι να μείνω, αυτό είπα και στον μάνατζερ μου. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Ο Ινσούα ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του. Ο 28χρονος αμυντικός ισχυρίστηκε ότι δεν έχει επίσημη ενόχληση: «Μου είπαν τι γράφουν στις εφημερίδες. Ποτέ δεν μίλησα, ποτέ δεν είχα κάτι επίσημο. Νομίζω πάντα η πρόθεση μου είναι ο Παναθηναϊκός. Μακάρι να φτάσουμε σε μια συμφωνία και να μείνω εδώ».

Σε ότι αφορά τις συμφωνίες για την παραμονή των Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη, ο Ινσούα τις θεωρεί σημαντικές: «Οι ανανεώσεις των Ελλήνων ήταν πολύ σημαντικές. Η επιλογή του κλαμπ ήταν η σωστή».

Ο Ινσούα αποθεραπεύεται από τραυματισμό και σχολίασε ότι θα είναι έτοιμος να βοηθήσει από την επόμενη εβδομάδα: «Το πόδι μου είναι πολύ καλά και θα γυρίσω πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και απ’ ότι περίμενα και εγώ ο ίδιος. Προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα, αλλά όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή. Εγώ νιώθω πως θα μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς της ομάδας που επανήλθα τόσο γρήγορα».

Περέα: «Να περιορίσουμε τα σκαμπανεβάσματα»

Στην ίδια εκδήλωση, ο Χουάν Περέα υποστήριξε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κάνουν ότι μπορούν να για σταθεροποιήσουν την απόδοση τους: «Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και δουλεύουμε καθημερινά για να μην υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε μια μεγάλη σεζόν».

Ο Κολομβιανός επιθετικός ρωτήθηκε και για τη διαφορά από ματς σε ματς: «Είναι λογικό σε μια ομάδα, η οποία δεν μπορεί πάντοτε και συνεχώς να αποδίδει στο 100%. Πάντα όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ζέση ώστε να κάνουμε το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ