Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρώην μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ ίδρυσε την RFA (pics)

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Το... ντόμινο που αποδεικνύει την κοινή παρουσία ανθρώπων του Σαββίδη σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, μέσω RFA και άλλων εταιρειών. Ονόματα, διευθύνσεις και έγγραφα - ντοκουμέντα.

Πρώην μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ ίδρυσε την RFA (pics) | to10.gr

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Το… ντόμινο που αποδεικνύει την κοινή παρουσία ανθρώπων του Σαββίδη σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, μέσω RFA και άλλων εταιρειών. Ονόματα, διευθύνσεις και έγγραφα – ντοκουμέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτο πρόσωπο που εμφανίζεται παντού; Ο Anton Khodaref. Τι εστί Anton Khodaref; Από τον Μάιο του 2012 ως τον Δεκέμβριο του 2012 συμμετείχε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., ως εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, για να αντικατασταθεί τον Δεκέμβριο του 2012 στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ από την κα Μαρία Γκοντσάρεβα, μόνιμη συνεργάτιδα του κ. Σαββίδη σε όλες τις επιχειρήσεις του η οποία παραμένει έως και σήμερα – ως Μέλος – στο ΔΣ της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου ο κ. Khodarev στις 24 Απριλίου 2017 εμφανίζεται να εκπροσωπεί την Belterra Investments (εταιρεία της οικογένειας Σαββίδη) στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης. (https://www.neweurope.eu/article/kremlin-may-get-thessaloniki-port/).

Ο Anisimov και η σχέση του με τον Καπαζίδη και τη ΣΕΚΑΠ

Επίσης Διευθυντές της RFA εμφανίζονται σήμερα (ο μέτοχός της) κ. Ιωάννης Καλπαζίδης, η κα Μαρία Θρασυβούλου (η οποία εμφανίζεται ως κάτοικος Λευκωσίας Κύπρου) και ο κύριος Sergei Anisimov ενώ χρησιμοποιεί ως «Γραμματείς» την Εταιρεία M.M.C.S. Secretary Limited (δηλαδή την ίδια Εταιρεία που χρησιμοποιεί και η DIMERA ltd / ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Ο Anisimov συνδέεται με τον κύριο Καλπαζίδη από την κοινή τους θητεία και σε άλλες εταιρείες της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη: Έχουν συνυπάρξει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. (από 25.08.2014 ως 07.10.2015) όταν αυτή ήταν υπό τον έλεγχο εταιρειών συμφερόντων του κ. Ιβάν Σαββίδη.

Στην ΣΕΚΑΠ ο Anisimov μετείχε από 06.09.2013 ως 26.10.2015, αρχικά ως Μέλος αλλά με αρμοδιότητες εκπροσώπησης της Εταιρείας, και έπειτα ως Αντιπρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος με εκτεταμένες αρμοδιότητες εκπροσώπησης.

Ο Anisimov μετείχε από την σύσταση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ ως το 30-6-2014 στο Δ.Σ. αυτής, μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα (μέλος Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη (εκπρόσωπο της εταιρείας DIMERA στην Ελλάδα και επίσης «μόνιμο» συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη και στην ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε., κ.α).

Μάλιστα καθ ον χρόνο ο Anisimov μετείχε στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ αυτή είχε έδρα το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Η RFA με βάση τα δημοσιευμένα σήμερα στοιχεία της έχει έναν μέτοχο, τον κ. Ιωάννη Καλπαζίδη, που την απέκτησε από τον Anton Khodarev τον Δεκέμβριο του 2014.