Άρης: Πρέπει να βγάλει αντίδραση

Άρης: Πρέπει να βγάλει αντίδραση

Ο Μίκαελ Ένινγκ και οι παίκτες του οφείλουν να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει το αναμενόμενο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Δεν πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και δεν ανέβηκε στη τρίτη θέση.

Αντίθετα κατάφερε να ξενερώσει τον κόσμο του που βρέθηκε μαζικά στο Κλεάνθης Βικελίδης και στήριξε τη προσπάθεια των παικτών μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Δεν υπάρχει λόγος να μείνει κανείς περισσότερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν έχει να κερδίσει κάτι ο Άρης. Το μόνο που μπορεί να κρατήσει είναι το να μην επαναλάβει τα λάθη που έγιναν.

Δεν είναι δυνατόν ο Άρης να χάνει μεγάλο μέρος του αγώνα και στη συνέχεια να τρέχει να προλάβει να κάνει την ανατροπή.

Δεν είναι δυνατόν να έχει χάσει τόσους πολλούς βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ομάδα έχει μπροστά της ενα δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, που ξεκινάει από τη κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ακολουθεί ο αγώνας στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Βόλο και ο αγώνας στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης οφείλει να βγάλει αντίδραση, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να παρουσιάσει ενα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η ομάδα έχει ξεκάθαρα δυνατότητες, διαθέτει ποιότητα και το τρίτο καλύτερο ρόστερ στη κατηγορία. Αυτό όμως θα πρέπει να αποτυπώνεται και με αποτελέσματα και όχι ο Άρης να ρίχνει συνέχεια τη καρδάρα με το γάλα.

Υ.Γ. Ο Ένινγκ έκανε καταπληκτική διαχείριση του αγώνα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ Αντίθετα, απέναντι στη Λαμία δεν του βγήκε η αλλαγή του Μαρτίνες ενώ θα έπρεπε να αγωνιστεί περισσότερο ο Φετφατζίδης. Ο προπονητής, πάντως, είναι αυτός που βλέπει καθημερινά πράγματα στις προπονήσεις που δεν μπορούμε να τα ξέρουμε οι υπόλοιποι.

Υ.Γ1 Ο κόσμος είναι αυτός που κρατάει όρθια την ομάδα μπάσκετ. Είναι συγκινητικό αυτό που γίνεται αλλά αποτελεί προσωρινή και όχι μόνιμη λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ