Τι απαντάει ο ΠΑΟΚ στο αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή

Τι απαντάει ο ΠΑΟΚ στο αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή

Οι Ασπρόμαυροι απάντησαν μέσω κύκλων στο αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του ΠΑΟΚ-Ξάνθη, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του One Channel.

Μετά τις σοβαρές αποκαλύψεις του «One Channel» και τα περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη, ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή σε Αυγενάκη και Λυσάνδρου, ζητώντας την αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους Ακρίτες.

Οι Ερυθρόλευκοι στην επιστολή τους σε Υφυπουργό Αθλητισμού και πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας ανέφεραν ότι «συντρέχουν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της ακεραιότητας και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος για την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα».

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε μέσω κύκλων στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους Ασπρόμαυρους να κάνουν λόγο για γελοιότητες και κατασκευασμένα σενάρια.

Οι «ασπρόμαυροι» ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ συνεχίζει τις γελοιότητες θέτοντας θέμα αναβολής (!!!) του Σαββατιάτικου αγώνα μετά από τα κατασκευασμένα σενάρια που προβλήθηκαν στο ΟΝΕ που ανήκει στον κ. Μαρινάκη.

Ένα κανάλι που κλείνει σύντομα και θα φορτώσει όλες τις αγωγές και μηνύσεις που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη που εξαπέλυσε στο ρεπορτάζ του.

Από τον πανικό τους για να βρεθούν προσωρινά στην 1η θέση έστω και με αγώνα περισσότερο είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή & των Χριστουγέννων.

Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (…), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προβαίνει- όπως έχει ανακοινώσει από χθες- σε όλα τα ένδικα μέσα όσων προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ