Ο Σλούτσκι σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 19 για τον πιο περίεργο λόγο!

Ο Σλούτσκι σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 19 για τον πιο περίεργο λόγο!

Ο Λέονιντ Σλούτσκι είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΚ, με τον Ρώσο τεχνικό να «κουβαλάει» μαζί του μια απίστευτη ιστορία, όσον αφορά το τέλος της καριέρας του.

Ο Λεονίντ Σλούτσκι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, για να αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της «Ένωσης», με τον Ρώσο τεχνικό να αποτελεί τον εκλεκτό του Ίλια Ίβιτς.

Ο 48χρονος τεχνικός έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει περάσει από την Εθνική ομάδα της Ρωσίας, τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χαλ, Ροστόφ και τελευταία από τη Φίτεσε, όπου έφυγε πριν λίγες μέρες.

Μετράει τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ, όλα με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου έκανε καλή δουλειά, ενώ μετράει και 70 ματς στο Champions League.

Ωστόσο ως ποδοσφαιριστής, ο Σλούτσκι δεν έκανε μεγάλη καριέρα, αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο μόλις στα 19 του χρόνια.

Μάλιστα, η ιστορία που συνοδεύει το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του προπονητή που φέρεται να είναι στόχος της ΑΕΚ, είναι αρκετά ασυνήθιστη.

Ο Ρώσος, στα 19 του, αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα, για λογαριασμό της Ζβέζντα Γκοροντίτσε, ομάδας της Σοβιετικής Ένωσης και πρόλαβε να παίξει μόλις 13 παιχνίδια ως επαγγελματίας.

Γιατί; Στα 19 του έπεσε από ένα δέντρο στην προσπάθεια του να σώσει τη γάτα του γείτονα και τραυμάτισε πάρα πολύ σοβαρά το γόνατό του, βάζοντας πρόωρα τέλος στην σύντομη ποδοσφαιρική του καριέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ