Παναθηναϊκός: Ο Μολό δεν βλέπει… μέλλον στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Μολό δεν βλέπει… μέλλον στην Αθήνα

Ο Γιοάν Μολό δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και αυτό είναι το τελευταίο «κρούσμα» που ίσως να προκαλέσει εξελίξεις τον Ιανουάριο.

Ο αποκλεισμός του Γιοάν Μολό από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή σήμερα (5/12) στο ΟΑΚΑ, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον Γιώργο Δώνη. Ο προπονητής δεν υπολογίζει τον Γάλλο στράικερ, αφού δεν θα τον χρησιμοποιήσει ούτε σε ένα ματς ήσσονος σημασίας, που η πρόκριση έχει κριθεί από την Πάτρα.

Ο Μολό ήρθε στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο καλοκαίρι με την προσδοκία να εξελιχτεί στον ηγέτη του. Η βούληση του 30χρονου εξτρέμ ήταν φανερή από τις δηλώσεις του, όμως τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή. Μετά την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα και την επαναδραστηριοποίηση του Αλαφούζου, ο Γιώργος Δώνης έχει θέσει σε προτεραιότητα τη στροφή στο ελληνικό στοιχείο.

Φυσικά, ο Μολό αντιλαμβάνεται απόλυτα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για εκείνον. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό είναι διετές και λήγει τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν φέρεται διατεθειμένος να «καθίσει» σε αυτό. Ο Μολό προτιμά να ενταχτεί σε άλλη ομάδα που θα παίζει και όχι να κινείται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στην Αθήνα.

Ο Μολό έχει μιλήσει με τον Γιώργο Δώνη αλλά και με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να μάθει αν υπολογίζεται. Ο Γάλλος ξέρει ότι ιεραρχείται χαμηλά στις επιλογές του προπονητή, το διαπιστώνει και από τις αποφάσεις του και έχει κινήσει τις διαδικασίες για να αλλάξει περιβάλλον. Προφανώς, αυτό δεν είναι εύκολο τον Ιανουάριο, ειδικά για έναν παίκτη με το βιογραφικό και το ιστορικό του Μολό.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν προτίθεται να προτείνει στον Μολό λύση του συμβολαίου του. Παρότι υπάρχουν σκέψεις για κάτι τέτοιο, προς το παρόν δεν θα συμβεί και η πρωτοβουλία έχει περάσει στην πλευρά του Γάλλου εξτρέμ. Αν εκείνος βρει ομάδα και ζητήσει μεταγραφή, τότε η ΠΑΕ θα συναινέσει. Αλλιώς, ο Μολό θα μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και η υπόθεση του θα επαναξιολογηθεί το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ