ΑΕΚ: Το χαμόγελο του Σλούτσκι στο «αντίο» του

ΑΕΚ: Το χαμόγελο του Σλούτσκι στο «αντίο» του

Ο Λεονίντ Σλούτσκι αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της Φιτέσε με ένα μεγάλο χαμόγελο και σαν να μην έχει λύσει το συμβόλαιο του! (PIC)

Ο Λεονίντ Σλούτσκι έχει ελάχιστες ώρες ως ελεύθερος, αφού μέχρι το Σαββατοκύριακο εργαζόταν στην ολλανδική Φιτέσε. Μόλις ο Ίλια Ίβιτς ενημερώθηκε για την περίπτωση του, έσπευσε να τον προσεγγίσει για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Θα περίμενε κανείς ότι η λύση του συμβολαίου του θα τον έριχνε ψυχολογικά, όμως ο Ρώσος προπονητής δείχνει σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και είχαν να το λένε όσοι τον συνάντησαν στο αθλητικό κέντρο της πρώην ομάδας του!

Για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του, ο Σλούτσκι τους κάλεσε σε γεύμα το μεσημέρι της Τρίτης. Το κλίμα ήταν τόσο καλό, ώστε στην αναμνηστική φωτογραφία του τραπεζιού, ο Σλούτσκι πόζαρε εν μέσω των ποδοσφαιριστών του με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Ο Ρώσος ήταν τόσο ευδιάθετος σαν να άρχιζε τη συνεργασία του με τη Φιτέσε και όχι να προετοιμαζόταν να αναχωρήσει. Σίγουρα, η ΑΕΚ με τα προβληματικά αποδυτήρια, έχει ανάγκη από έναν άνθρωπο με θετική αύρα, ο οποίος θα αλλάξει το κλίμα και θα ξαναφέρει το χαμόγελο…

Δείτε την φωτογραφία του Σλούτσκι με τους ποδοσφαιριστές του στη Φιτέσε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ