ΠΑΟΚ: Δεν «παίζει» λόγω οικονομικού του Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Δεν «παίζει» λόγω οικονομικού του Πρίγιοβιτς

Ο ΠΑΟΚ που κινείται στο όριο του Financial Fair Play δεν έχει την πολυτέλεια να αγοράσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν θα συνεχίσει στην Αλ Ιτιχάντ και η είδηση δεν περνά απαρατήρητη στους φίλους του ΠΑΟΚ. Μόνο που εκείνοι μπορεί να επιθυμούν να ξαναδούν τον Σέρβο επιθετικό στην Τούμπα, αλλά η ΠΑΕ δεν έχει την πολυτέλεια να ξοδέψει τόσα χρήματα.

Ένας επιθετικός με τη δεινότητα του Πρίγιοβιτς συγκινεί και άλλες ομάδες, όπως την τουρκική Μπεσίκτας. Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται εκτενώς στο ενδιαφέρον των «αετών» της Κωνσταντινούπολης και τονίζουν οι απολαβές του είναι εντός ορίων.

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, τα τουρκικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι «ο Πρίγιοβις δηλώνει ότι θα ήταν δύσκολο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ λόγω των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν στον Ελληνικό σύλλογο». Όπου οικονομικά δεδομένα εννοούν το Financial Fair Play που πρέπει να τηρήσει ο ΠΑΟΚ για να μην τιμωρηθεί.

Ρεαλιστικά, το ενδεχόμενο να γυρίσει ο Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη είναι μικρό. Ο ΠΑΟΚ τηρεί συνετή πολιτική στο μπάτζετ και ο Σέρβος θέλει να εξαργυρώσει τις παραγωγικές σεζόν του με μεγάλα συμβόλαια…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ