Παρουσιάστηκε ο Ράσταβατς από τον Αστέρα (pics+vid)

Παρουσιάστηκε ο Ράσταβατς από τον Αστέρα (pics+vid)

Ο Μίλαν Ράσταβατς παρουσιάστηκε από τους διοικούντες του Αστέρα Τρίπολης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και έπειτα προπόνησε τους νέους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, με τον Ρουμάνο να αντικαθιστά στον πάγκο της ομάδας τον Μπόρχα Χιμένεθ.

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, δείχνοντας πλήρως συνειδητοποιημένος για το πρότζεκτ που ανέλαβε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συμφωνία. Είναι μια καινούρια πρόκληση για την καριέρα μου και πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα.

Ξέρω ακριβώς ποιος είναι ο Αστέρας και γι’ αυτό τον λόγο διάλεξα να έρθω εδώ. Πιστεύω πως αυτή η συνεργασία θα είναι πάρα πολύ πετυχημένη.

Οι στόχοι της ομάδας είναι πρώτα απ’ όλα να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Στη συνέχεια να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα ώστε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την βαθμολογική μας θέση της ομάδας.

Ξέρω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ένα πολύ σίγουρο βήμα για εμένα γιατί έρχομαι σε ένα γνωστό περιβάλλον κι αυτό πιστεύω πως είναι πολύ θετικό».

Έπειτα από τις πρώτες του δηλώσεις ο Ράσταβατς γνωρίστηκε με τους παίκτες του, ενώ έπειτα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους Αρκάδες.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ