«Φουλάρει» για Καρέρα η ΑΕΚ

«Φουλάρει» για Καρέρα η ΑΕΚ

Μετά την αρνητική τροπή στην υπόθεση Σλούτσκι ο Ίλια Ίβιτς στρέφεται στον Μάσιμο Καρέρα με τον Ιταλό να είναι η εναλλακτική επιλογή για τον πάγκο της Ένωσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι η εναλλακτική που είχε ο Ίλια Ίβιτς εν αναμονή της απάντησης του Λεοντίν Σλούτσκι. Από τη στιγμή που ο Ρώσος τεχνικός ζήτησε κι άλλο χρόνο από την Ένωση η υπόθεση του Ιταλού τεχνικού ήρθε στο προσκήνιο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ΑΕΚ προχωράει για να την κλείσει άμεσα!

Ο Καρέρα έχει μια απόλυτα πετυχημένη θητεία στη Σπαρτάκ Μόσχας, από την οποία αποχώρησε το 2018. Ηταν για πολλά χρόνια βοηθός του Αντόνιο Κόντε και στα δύο χρόνια παραμονής του στην ρωσική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-17 αλλά και το Ρωσικό Σούπερ Καπ, ενώ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς.

Η Ένωση έχει εντείνει τις επαφές με τον Καρέρα με στόχο άμεσα να τελειώσει την υπόθεση και το συντομότερο δυνατό ο Ιταλός τεχνικός να έρθει στη χώρα μας και να αναλάβει τις τύχες της. Πλέον όλα δείχνουν πως το όλο ζήτημα είναι πιθανό να κλείσει ακόμα και μέχρι αύριο, Παρασκευή, αφού η Ένωση έφερε το θέμα του Καρέρα σε πρώτο πλάνο από νωρίς το απόγευμα, έπειτα από την τροπή που πήρε η υπόθεση Σλούτσκι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ