Ζίβκοβιτς: «Εμείς μιλάμε στο γήπεδο και έτσι δείχνουμε τη δύναμη μας» (vid)

Ζίβκοβιτς: «Εμείς μιλάμε στο γήπεδο και έτσι δείχνουμε τη δύναμη μας» (vid)

O τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για το αυριανό παιχνίδι (07/12, 18:00) με την πρώην του ομάδα, την Ξάνθη, σχολιάζοντας και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη για την 13η αφωνιστική της Super League 1, θέλοντας να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας (μαζί με τον Ολυμπιακό).

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Ζίβκο Ζίβκοβιτς σχολίασε το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, την Ξάνθη, καταθέτοντας και την άποψή του για το ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό, όπου η ομάδα του έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι γενικότερα. Ισως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουμε, αλλά στο φινάλε, πήγαμε εκεί, δε χάσαμε και είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Δε μου έκανα καλή εντύπωση όσα έγιναν πριν την αναμέτρηση, αλλά γενικά η ατμόσφαιρα του γηπέδου μου άρεσε.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια, με πολλούς φιλάθλους και πίεση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο για μένα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη του Κρέσπο, ότι από την υποδοχή στο γήπεδο, φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός, φοβάται τον ΠΑΟΚ.

«Συμφωνώ μαζί του γιατί πάντα πιστεύω, όπως λέει και το ρητό, ότι ένα σκυλί που γαβγίζει, φοβάται το σκυλί που δεν γαβγίζει γιατί είναι πιο επικίνδυνο.

Πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή, όλοι μας, προπονητής, επιτελείο, ομάδα και σύλλογος, μιλάμε μόνο στο γήπεδο. Εκτός γηπέδου δε μας ενδιαφέρει τι γίνεται.

Μιλάμε μόνο στο γήπεδο και πιστεύουμε ότι έτσι δείχνουμε τη δύναμη μας».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από το PAOK TV:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ