Άρης: Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός 

Άρης: Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός 

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει του Ιανουαρίου.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έχουν στρέψει τη προσοχή τους ο προπονητής και οι παίκτες του Άρη. Οι κίτρινοι, άλλωστε, θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να ανέβουν στη βαθμολογία.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, πάντως, παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, έχουν ξεκινήσει ήδη να καταστρώνουν τα σχέδια τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Έχουν γίνει μέχρι τώρα αρκετές συναντήσεις ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελο Χαριστέα και τον προπονητής  Μίχαελ Ένινγκ.

Εκτός από τη πορεία της ομάδας, στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το θέμα των κινήσεων που θα γίνουν την επομενη μεταγραφική περίοδο. Αυτό που φαίνεται οτι έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι του Άρη είναι οτι προτεραιότητα αποτελεί το να λυθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή.

Συγκεκριμένα,  τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται οτι τρεις είναι οι παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ. Ο Άλεξ Μενέντεθ, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Λεριν Ντουάρτε.

Πιο δύσκολη, περίπτωση, φυσικά αυτή του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα,  έχει ήδη ειδοποιηθεί ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή  να κάνει επαφές για να βρει ομάδα στον πελάτη του. Αντίθετα, τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τους δύο πλάγιους αμυντικούς , καθώς τα συμβόλαια τούς με τον Άρη ολοκληρώνονται τον Ιούνιο.

Εκτός, φυσικά, από τις αποδεσμεύσεις έχει γίνει κουβέντα και για το κομμάτι της ενίσχυσης της ομάδας. Ο ακριβής αριθμός των μεταγραφών που θα γίνει θα εξαρτηθεί από τις αποχωρήσεις, καθώς δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο οτι μόνο οι τρεις προαναφερθέντες θα λύσουν το συμβόλαιο τους με τον Άρη.

Οι κίτρινοι θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τους Κουέστα,  Τσιλιγγίρη και Έμαν. Ακόμα,  θέλουν να αποκτήσουν και αριστερό μπακ, προκειμένου να έχει αντικαταστάτη ο Κόρχουτ, χωρίς να αποκλείεται και η ενίσχυση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Πολλά θα εξαρτηθούν και απο τη πορεία που θα έχουν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με παίκτες που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Στη κατηγορία αυτή ανήκουν βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Ματίγια, Ντιγκινι και Βέλεθ για τους οποίους υπάρχει η επιθυμία να παραμείνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ