Αστέρας Τρίπολης : Κινείται για τον Ιγκνάσιο Αντόνιο

Αστέρας Τρίπολης : Κινείται για τον Ιγκνάσιο Αντόνιο

Στον Αστέρα Τρίπολης αρέσει ο κεντρικός μέσος της Ινστιτούτο, Ιγκνάσιο Αντόνιο και αναμένεται να γίνει κίνηση από τους Αρκάδες για την απόκτηση του.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή χρονιά, όμως με την έλευση του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας το κλίμα αντιστράφηκε και οι Αρκάδες πλέον διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδό τους στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στην ομάδα της Τρίπολης θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα της Superleague και να πάρουν το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για αυτό αναμένεται να υπάρξει σημαντική ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, με τον Ιγκνάσιο Αντόνιο της Ινστιτούτο να είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος των Αρκάδων. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο και φέτος έχει τέσσερις συμμετοχές.

Ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Ιγκνάσιο Αντόνιο και σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής, βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του. Ο προπονητής του, Ντάριο Φράνκο, δεν τον υπολογίζει ως βασικό στην Ινστιτούτο και δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πώλησή του. Στο δημοσίευμα αυτό αναφέρεται επίσης πως οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον 22χρονο μέσο ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ