ΑΕΛ : Κλείνει Χούμπτσεφ και Μιλοσάβλιεβιτς

ΑΕΛ : Κλείνει Χούμπτσεφ και Μιλοσάβλιεβιτς

Η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κρίστοφορ Χούμπτσεφ και με τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, οι οποίοι αναμένονται ίσως και σήμερα στη Λάρισα για να υπογράψουν.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των πρώτων της μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΛ, καθώς είναι μια ανάσα από τον τον 22χρονο Βούλγαρο αριστερό μπακ, Κρίστοφορ Χούμπτσεφ και τον 25χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία, οι βυσσινοί είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τρεις μεταγραφές, διότι έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και κάποιες μέρες με τον Νεμάνια Μλαντένοβιτς, ενώ είναι στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τον Χούμπτσεφ και τον Μιλοσάβλιεβιτς. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως αναμένονται και οι τρεις ποδοσφαιριστές ίσως και σήμερα στη Λάρισα για να υπογράψουν με την καινούρια τους ομάδα.

Ο Χούμπτσεφ προέρχεται από το Βουλγαρικό πρωτάθλημα όπου και έπαιξε φέτος με τη Ντουνάβ σε 15 παιχνίδια ωστόσο ψάχτηκε στο εξωτερικό μετά από την κακή πορεία της ομάδας που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Ο Βούλγαρος έχει 2 συμμετοχές με τις μικρές ηλικιακά ομάδες της χώρας του, ενώ έχει περάσει από την Μοντάνα την οποία είδε να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια (σεζόν 2014-2015) χωρίς να έχει χρόνο συμμετοχής, τον οποίο βρήκε την επόμενη σεζόν στην ίδια ομάδα όταν ήταν βασικός στον χαμένο τελικό Κυπέλλου της σεζόν 2015-2016. Συνολικά στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας έχει 66 συμμετοχές στα 22 του χρόνια με τις Μπερόε, Ντουνάβ και Μοντάνα.

Ο Μιλοσάβλιεβιτς μετά από 8 χρόνια στην Μλάντοστ Λουκάνι αναζήτησε το καλοκαίρι του 2017 το όνειρο του εξωτερικού παίζοντας στο Ελβετικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Λουγκάνο. Ο 25χρονος ήταν βασικός στην άνοδο της ομάδας την σεζόν 2013-2014 ενώ έπαιξε και πέρυσι πλάι στον άλλοτε παίκτη της ΑΕΛ, Μίλαν Μπόγιοβιτς, σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Συνολικά στα πρωταθλήματα της Σερβίας (1η, 2η, 3η κατηγορία) έχει 210 συμμετοχές και 20 γκολ, ενώ στην μεγάλη κατηγορία μετρά 92 συμμετοχές και 9 γκολ.
Το καλοκαίρι έπαιξε στο ελβετικό πρωτάθλημα όμως δεν βρέθηκε στις πρώτες επιλογές έχοντας μόλις 11 παιχνίδια στο ενεργητικό του.

Αυτός είναι ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=bXrwESv4uVc

Αυτός είναι ο Νεμάνια Μλαντένοβιτς:

Αυτός είναι ο Κρίστοφορ Χούμπτσεφ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ