Αρνητική παράδοση ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό

Αρνητική παράδοση ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό

Ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί και τις τρεις φορές που κλήθηκε να αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Βόλο στο Πανθεσσαλικό για τη 13η αγωνιστική της Superleague (19:30). Ωστόσο, από το συγκεκριμένο γήπεδο οι πράσινοι δεν έχουν και τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις, αφού σε τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει εκεί, έχουν ηττηθεί και στις τρεις.

Η αρχή έγινε το 2007 στο τελικό του Κυπέλλου, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τη Λάρισα. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Κόζλεϊ και Αντσουέ για τους βυσσινί, ενώ το γκολ του τριφυλλιού είχε σημειώσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Στα αξιοσημείωτα εκείνης της αναμέτρησης είναι πως προπονητής της Λάρισας ήταν ο Γιώργος Δώνης, νυν τεχνικός των πρασίνων.

Τη σεζόν 2010-2011 ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-2 για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος με γκολ των Μαρτίν (24′, 85′) και Μπρέσκα (54′). Για τον Παναθηναϊκό είχαν σκοράρει οι Κατσουράνης ( 56′) και Σισέ (65′), ενώ το τριφύλλι τελείωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών των Καντέ και Μπουμσόνγκ.

Λίγες μέρες αργότερα ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε Παναθηναϊκού για την τρίτη αγωνιστική των play-off, αυτή τη φορά με 2-1. Ο  Σολάκης είχε ανοίξει το σκορ στο 24′ για τους γηπεδούχους, με τον Λέτο να ισοφαρίζει στο 33′. Ο Μαρτίν είχε δώσει και πάλι τη νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου στο 64′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ