Αλμπέρτο Μποτία : Μοίρασε χαμόγελα και δώρα σε Μονάδα Παίδων στη Μούρθια (pic)

Αλμπέρτο Μποτία : Μοίρασε χαμόγελα και δώρα σε Μονάδα Παίδων στη Μούρθια (pic)

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες έτσι και φέτος, ο Αλμπέρτο Μποτία μαζί με πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τη Μονάδα Παίδων σε Κλινική της Μούρθια, μοιράζοντας δώρα και αυτόγραφα και περνώντας χρόνο με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτή.

Την Μονάδα Παίδων της Πανεπιστημιακής Κλινικής Virgen de la Arrixaca επισκέφθηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων ο Αλμπέρτο Μποτία, ο Τοτσέ και τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές, μοιράζοντας χαμόγελα, δώρα και αυτόγραφα στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτή.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με παίκτες γεννημένους στη Μούρθια και διοργανώνεται από την τοπική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πέραν του στόπερ του Ολυμπιακού και του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού (νυν της Ρεάλ Οβιέδο), στην Κλινική βρέθηκαν οι Πέδρο Λεόν (Εϊμπάρ), Αντριάν Μαρίν Γκόμες, Αντρές Φερνάντεθ (Βιγιαρεάλ) και ο παλαίμαχος Χουάν Βαλέρα.

Μια κίνηση απλή για τους ποδοσφαιριστές, τεράστιας σημασίας όμως για τα παιδιά (τα περισσότερα τα οποία φιλοξενούνται στην Κλινική πάσχουν από καρκίνο), που γεμίζουν χαμόγελα και περνάνε ξέγνοιαστες ώρες τις γιορτινές μέρες τις οποίες διανύουμε.

«Ευχαρίστησή μου να μοιράζομαι κάθε χρόνο χαρά με τα παιδιά της Κλινικής Virgen de la Arrixaca», ήταν το μήνυμα του Αλμπέρτο Μποτία στο Instagram.

A pleasure to be every year sharing happiness with the children of the #hospitalvirgendelaarrixaca #murcia #spain

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Botia*3* (@botia_3) στις

En el Hospital Virgen de la Arrixaca, junto a niños que son un ejemplo de fuerza. Los otros de la foto, solo jugamos al fútbol… ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Leon (@pleonsanchez) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ