Superleague: Αστέρας – Λάρισα 1-1

Superleague: Αστέρας – Λάρισα 1-1

Ο Αστέρας και η Λάρισα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, όμως η ισοπαλία δεν βόλεψε κανέναν από τους δύο αντιπάλους. Οι Μπαράλες και Ατσούμπρε σκόραραν τα γκολ.

Τόσο ο Αστέρας, όσο και η Λάρισα, ήθελαν τη νίκη πριν την αναμέτρηση του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Αστέρας για να «σπάσει» το σερί τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς «τρίποντο» και να κερδίσει βαθμούς στην προσπάθεια για το καλύτερο πλασάρισμα εν όψει των Play Outs. Η Λάρισα για να προσπεράσει ξανά την ΑΕΚ στην τρίτη θέση και να σταθεροποιηθεί στην εξάδα προς τα Play Offs.

Ωστόσο, αμφότεροι απέτυχαν και έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Ο Αστέρας δεν πήρε τη βαθμολογική «ανάσα» που είχε ανάγκη και η Λάρισα δεν απέδειξε ότι έχει αποκτήσει διάρκεια. Τουλάχιστον, και οι δύο αντίπαλοι κρατάνε τον πόντο, γιατί σίγουρα σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 19’ με τον Μπαράλες, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καπίγια. Πάντως, η φάση του ημιχρόνου σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Λουίς Φερνάντεθ τράβηξε τον Σετσέροβιτς στην περιοχή του Αστέρα και ο Τζαβάρας υπέδειξε το πέναλτι. Όμως, μετά από συνεννόηση με το VAR και αφού είδε τη φάση, ο διαιτητής πήρε πίσω την υπόδειξη του…

Ο Μπαράλες έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο δεν την αξιοποίησε. Αντίθετα, ο νεοεισερθείς Ατσούμπρε αποδείχτηκε πιο αποτελεσματικός στο 60’… Ο Νούνιτς πήρε τη μπάλα, τη γύρισε και ο Ατσούμπρε ισοφάρισε με πλασέ. Οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν και έψαξαν το δεύτερο γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν και το 1-1 έμεινε έως το τέλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ (35’ Βαλιέντε), Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μαρκ Φερνάντεθ (60’ Κρέσπι), Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες

ΛΑΡΙΣΑ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ (46’ Ασούμπρε), Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς (46’ Κάτσε), Άντονι, Μιλοσάβλιεβιτς (77’ Μπούστος), Ουάρντα, Νούνιτς

Το δεκάρι: Ο Χερόνιμο Μπαράλες… Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά ο Αργεντινός παραμένει ένας αξιόπιστος στράικερ. Ήταν αυτός ο οποίος σκόραρε για τον Αστέρα και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Το κλειδί: Η είσοδος του Ατσούμπρε στο ημίχρονο άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Η Λάρισα έπαιξε με δύο επιθετικούς, ανέβηκε στην περιοχή του Αστέρα και μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Γιατί κόουτς; Ο Μιχάλης Γρηγορίου φοβήθηκε να χρησιμοποιήσει από την αρχή δεύτερο επιθετικό και στέρησε ένα ημίχρονο από την ΑΕΛ. Η Λάρισα διεκδικεί τη συμμετοχή της στα Play Offs και πρέπει να συμπεριφέρεται ανάλογα.

Στον πάγκο: Ο Μίλαν Ράσταβατς έκανε το ντεμπούτο του στην Τρίπολη. Δεν νίκησε, όπως θα ήταν τα ιδανικό, αλλά δεν ηττήθηκε κιόλας. Ο Σέρβος κέρδισε χρόνο για να μάθει την ομάδα του και να δουλέψει μαζί της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ