Κούγιας: «Κάποιοι δεν μας θέλουν στην εξάδα, γιατί δεν έχουμε πουλήσει ακόμα τις εγκαταστάσεις μας»

Κούγιας: «Κάποιοι δεν μας θέλουν στην εξάδα, γιατί δεν έχουμε πουλήσει ακόμα τις εγκαταστάσεις μας»

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση τόνισε ότι θα επισκεφτεί τον Περέιρα για να του ζητήσει να μην ορίζονται διαιτητές από την Ένωση Μακεδονίας, ενώ άφησε σαφείς αιχμές για το σκάνδαλο ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε προσωπική του δήλωση για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι βυσσινί ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για τον… αντρικό βαθμό όπως ανέφερε, τόνισε ότι θα επισκεφτεί τον Μέλο Περέιρα για να του ζητήσει να μην ορίζονται διαιτητές από την Ένωση Μακεδονίας.

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι η Λάρισα δέχεται πόλεμο και πως κάποιοι δεν την θέλουν στην εξάδα, διότι δεν έχει πουλήσει ακόμα τις εγκαταστάσεις της.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Συγχαρητήρια σε όλους!

Αντρικός βαθμός κόντρα σε όλους…

Θα επισκεφθώ τον κ. Περέιρα και θα του ζητήσω να μην ορίζονται διαιτητές είτε αγώνα, είτε στο VAR, είτε βοηθοί, είτε τέταρτοι από την Ένωση Μακεδονίας.

Κάποιοι δεν μας θέλουν στην εξάδα, γιατί δεν έχουμε πουλήσει ακόμα τις εγκαταστάσεις μας.

Ευτυχώς πάνε καλά τα δικαστήρια μου, γιατί αν είχα πτωχεύσει όπως ο Πανόπουλος, ο Συγγελίδης και κάποιοι άλλοι, βεβαίως λόγω της κρίσης, μπορεί κι εγώ να κράταγα την ομάδα (καινούργια μόδα αυτή – παγκόσμια πρωτοτυπία) και να πούλαγα το προπονητικό, που αν δεν είναι καλύτερο, είναι τουλάχιστον ισάξιο της Ξάνθης.

Να δω τώρα που θα φτιάξω και το ξενοδοχείο τι προτάσεις θα έχω!

Θα είμαστε η ομάδα ανέκδοτο…

Θα παίζουμε στο γήπεδο του Πηλαδάκη που πληρώνω 500 χιλιάρικα το χρόνο (με κατασκευή νέου χλοοτάπητα, έξοδα συντηρήσεως 40 χιλιάρικα το χρόνο, σεκιούριτι και καθαριότητα 80 χιλιάρικα το χρόνο) και θα μένουμε στο ξενοδοχείο και θα κάνουμε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του επενδυτή, που θα μου δώσει τα εκατομμύρια για να έχει θέα τον Όλυμπο, αφού όπως μάθαμε ο επενδυτής της Ξάνθης και ο μελλοντικός του Παναιτωλικού έχουν τόση σχέση με το ποδόσφαιρο, που βρήκαν μια ποδοσφαιρική μπάλα και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα νομίζοντας ότι είναι βόμβα.

Λατρεία κι αυτή με τις εγκαταστάσεις, αντί να πάνε να πάρουν κανένα ωραίο σπίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ