Ο… σεσημασμένος Διαμαντόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο Περιστέρι (vids)

Ο… σεσημασμένος Διαμαντόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο Περιστέρι (vids)

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος αρνήθηκε καθαρό επιθετικό φάουλ του Μανούσου στον Βέλεθ στο πρώτο γκολ του Ατρόμητου. Σημείωση: Ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι αυτός που είπε «παίζεται» σε πεντακάθαρο πέναλτι στον Ελ Αραμπί στο ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Ο Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος με 2-2 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με τους κίτρινους όμως να έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο, αλλά και από τις υποδείξεις του VAR.

Συγκεκριμένα, στον Άρη εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τον ρέφερι του ματς, κυρίως για την φάση του πρώτου γκολ που έβαλε ο Ατρόμητος με σκόρερ τον Βέλλιο. Οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ του Μανούσου στον Βέλεθ και πράγματι, όπως φαίνεται είναι πεντακάθαρη η φάση.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου βάζει τρικλοποδιά στον Βέλεθ και τον ρίχνει στο έδαφος, προτού σκοράρει ο Βέλλιος με ψαλιδάκι, ενώ οι κίτρινοι έχουν κι άλλα παράπονα σχετικά με τη διαιτησία. Όμως ο ρέφερι Διαμαντόπουλος έχει ένα ιδιαίτερο παρελθόν τη φετινή σεζόν με τα λάθη.

Ο Έλληνας ρέφερι που δεν είδε το καθαρό φάουλ του Μανούσου στον αμυντικό του Άρη και ουσιαστικά αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο Περιστέρι, είναι αυτός που έκανε πολλά και σοβαρά λάθη στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Με αποκορύφωμα φυσικά το… γκρέμισμα του Ελ Αραμπί από τον Αμπάντ στο 62ο λεπτό του ματς, όπου ο Διαμαντόπουλος είπε «παίζεται» σε ένα καταφανέστατο πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα Πηγάδια του Ολυμπιακού του στοίχισε δυο βαθμούς η απόφαση του Έλληνα ρέφερι που… μπαίνει σε ειδικές αποστολές όπως φαίνεται, μαζί με σωρεία λαθών. Ο ίδιος διαιτητής όμως αλλοίωσε και το αποψινό αποτέλεσμα του Άρη στο Περιστέρι, όπως φαίνεται στη φάση του πρώτου γκολ, όπου ο Μανούσος βάζει τρικλοποδιά στον Βέλεθ.

Δείτε το πρώτο γκολ του Ατρόμητου και το επιθετικό φάουλ του Μανούσου:

Δείτε την φάση του Ελ Αραμπί στην Ξάνθη:

https://www.youtube.com/watch?v=jUODtLN7qnQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ