Χατζηγιοβάνης: «Φταίμε εμείς»

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ματς με το Βόλο, Τάσος Χατζηγιοβάνης, υποστήριξε πως για την ισοπαλία με την ομάδα της Μαγνησίας αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πράσινοι.


Χατζηγιοβάνης: «Φταίμε εμείς» | to10.gr

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το κακό αποτέλεσμα της ομάδας του, για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά τη δουλειά που πρέπει να κάνουν στη συνέχεια.
Αρχικά είπε:

«Δεν πήραμε έναν βαθμό, αλλά χάσαμε δυο. Αυτό εννοείται. Για ένα ακόμα ματς δεν κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες, που το αξίζαμε, από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, αλλά προς στο τέλος χάσαμε λίγο έδαφος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Απλά για αυτό το αποτέλεσμα φταίμε εμείς, γιατί δε κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που κάνουμε».

H πολυιδιοκτησία της Βουλής, νίκησε την πολυιδιοκτησία του ποδοσφαίρου. Mε την βοήθεια του πρωθυπουργού βεβαίως

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δε νομίζω ότι είναι θέμα άγχους, για τον τρόπο που παίζουμε τα παιχνίδια και εμείς είμαστε απελευθερωμένοι. Όλοι οι παίκτες είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάνουμε. Πλέον πρέπει να κάνουμε πιο σκληρή δουλειά στην προπόνηση και πρέπει όλες τις ευκαιρίες που φτιάχνουμε να τις κάνουμε γκολ. Έπρεπε με αυτά που χάνουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο