Καρέρα στα αποδυτήρια: «Θέλω να βλέπω παίκτες-μαχητές»

Καρέρα στα αποδυτήρια: «Θέλω να βλέπω παίκτες-μαχητές»

Ο Ίλια Ίβιτς παρουσίασε τον Μάσιμο Καρέρα στους παίκτες της ΑΕΚ, με τον Ιταλό τεχνικό να παίρνει τον λόγο και να ξεκαθαρίζει πως θέλει να βλέπει στο γήπεδο παίκτες-μαχητές.

Ο Μάσιμο Καρέρα από χθες είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ενώ σήμερα είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της Ένωσης στην πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα

Ο Ιταλός προπονητής μαζί με το τεχνικό του επιτελείο, χαιρέτησε όλους τους παίκτες της Ένωσης και στη συνέχεια ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Ξάνθη, το Σάββατο (20:00).

Πριν βγει η ομάδα στο γήπεδο για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της, ο Ίλια Ίβιτς παρουσίασε τον Μάσιμο Καρέρα στους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων και αναφέρθηκε στο βιογραφικό του. Όμως ο Ιταλός προπονητής τον διέκοψε πριν ολοκληρώσει την ομιλία του και πήρε τον λόγο.

Ο Καρέρα λοιπόν στην πρώτη του ομιλία στους νέους του παίκτες ξεκαθάρισε ότι θέλει να βλέπει μαχητές στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τόνισε ότι όλα ξεκινούν από την προπόνηση. Κλείνοντας, ο Καρέρα έστειλε σύνθημα ενότητας ενόψει της συνέχειας, ενώ υπογράμμισε ότι δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ίλια Ίβιτς:

«Καλωσορίζω στην ομάδα μας τον νέο μας προπονητή, Μάσιμο Καρέρα. Εχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής και έχει εργαστεί ως προπονητής σε υψηλό επίπεδο έχοντας περάσει από μεγάλα κλαμπ. Υπήρξε ο πιο στενός συνεργάτης του Αντόνιο Κόντε και όταν συνέχισε ως πρώτος προπονητής κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στη Ρωσία με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Από εσάς περιμένω την καλύτερη συνεργασία μαζί του. Μάσιμο, καλώς όρισες στη δική μας οικογένεια, σου εύχομαι κάθε επιτυχία»

Όσα είπε ο Καρέρα, αφού διέκοψε τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης: 

«Ιλια σε ευχαριστώ, δεν χρειάζεται να πεις περισσότερα για εμένα… Το ζητούμενο είναι μόνο η ομάδα και η δική μου άποψη πάντα είναι ότι η ομάδα που προπονώ είναι η πιο δυνατή ομάδα που υπάρχει. Βεβαίως ο καθρέφτης για όλους μας είναι το γήπεδο. Χωρίς καλή προπόνηση μέσα στην εβδομάδα, δεν υπάρχει καλό ματς το σαββατοκύριακο. Αυτό που θέλω είναι να βλέπω παίκτες – μαχητές. Αν είναι να χάσουμε ένα ματς, να το χάσουμε επειδή η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη, όχι γιατί εμείς δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Θέλω να είμαστε μια οικογένεια και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας 200%. Αυτά από εμένα, δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, σε πέντε λεπτά όλοι έξω για προπόνηση»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ