Μαουρίτσιο: «Διπλά χαρούμενος για τη νίκη και την επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα»

Μαουρίτσιο: «Διπλά χαρούμενος για τη νίκη και την επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα»

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ξάνθης και στην επιστροφή του στη βασική 11άδα του Δικεφάλου, ενώ τόνισε ότι άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το νταμπλ για δεύτερη σερί χρονιά.

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ για δεύτερη σερί χρονιά εξέφρασε ο Ζοσέ Μαουρίτσιο, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του.

Ο Βραζιλιάνος χαφ του Δικεφάλου μίλησε για τη νίκη επί της Ξάνθης, για την επιστροφή του στη βασική 11άδα και επισήμανε ότι άπαντες στο εσωτερικό της ομάδας πιστεύουν ότι μπορούν να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη γιατί θα μας διατηρούσε στην κορυφή της βαθμολογίας. Καταφέραμε να κερδίσουμε σκοράροντας δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Ξάνθη. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί εκτός από τη νίκη, κατάφερα να επιστρέψω και στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό μου. Πάλεψα πολύ για την επιστροφή μου και είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να βγάλω όλο το 90λεπτο», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος και αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ.

«Την περσινή σεζόν γράψαμε τα ονόματά μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και φέτος θέλουμε να επαναλάβουμε το κατόρθωμά μας κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το νταμπλ. Είναι κάτι που δεν το έχει επιτύχει ξανά ο σύλλογος και θα είναι κάτι εκπληκτικό. Το ηθικό μας είναι το ίδιο με πέρσι και έχουμε μεγάλη σιγουριά για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου της Super League», υποστήριξε ο Μαουρίσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ