Παναθηναϊκός: «Ψήνεται» συνάντηση Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: «Ψήνεται» συνάντηση Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να φουλάρει για PAO Alive και Βοτανικό τις επόμενες εβδομάδες και η καλή συνεργασία με την ΠΑΕ είναι κομβική για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε αθλητική εκπομπή της περασμένης Κυριακής έδωσε το… στίγμα των όσων έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του ερασιτέχνη και μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Στις ερωτήσεις για το αν τον προβληματίζει το γεγονός πως στον «κουμπαρά» του PAO Alive δεν έχει μαζευτεί κάποιο πολύ μεγάλο ποσό από τον κόσμο, ο Γιαννακόπουλος δε συμφώνησε.

Είπε πως είναι σημαντικά τα χρήματα που έχουν μπει και πως όταν προχωρήσουν οι διαδικασίες με το γηπεδικό ο κόσμος θα «ψηθεί» περισσότερο και θα βάλει ακόμα περισσότερα χρήματα. Και θα περιμένει, φυσικά, από τα… μεγάλα πορτοφόλια που δεν έχουν εμφανιστεί, να συνεισφέρουν στο τεράστιο αυτό εγχείρημα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Μίλησε και για την ΠΑΕ, λέγοντας πως απ’ όσα γνωρίζει ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει αλλάξει γνώμη και θέλει να παραδώσει τις μετοχές. Κι εδώ είναι το… μεγάλο μυστικό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις επόμενες εβδομάδες θα εντείνει τις ενέργειές του προκειμένου να προωθήσει το PAO Alive και να καλύψει το χαμένος έδαφος. Θα προσεγγίσει εύπορους φίλους της ομάδας για να ενισχύσουν και να πάρουν μέρος στη χρηματοδότηση της Διπλής Ανάπλασης.

Θα συναντηθεί με στελέχη της κυβέρνησης για τη νομοθετική παρέμβαση και για τις λεπτομέρειες, όπως και με τον Κώστα Μπακογιάννη. Και φυσικά, θα προετοιμάσει το έδαφος για την έναρξη των συζητήσεων με τον Γιάννη Αλαφούζο και πιθανότατα θα συναντηθεί με τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, μιας και απαιτείται συναίνεση της ΠΑΕ για τη δέσμευση πως θα χρησιμοποιεί το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα χτιστεί. Και όσο η ΠΑΕ βρίσκεται στα χέρια του Αλαφούζου, εκείνος είναι που θα πρέπει να βάλει την υπογραφή του και να βγει μπροστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ