Καχούδα: «Ο Φερέιρα  χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Καχούδα: «Ο Φερέιρα χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Ο μάνατζερ του Αμπέλ Φερέιρα, Όυγκο Καχούδα, τόνισε σε συνέντευξή του πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ.

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσε ο μάνατζερ του Αμπέλ Φερέιρα, Ούγκο Καχούδα, δηλώνοντας πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι αρκετά χαρούμενος στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Καχούδα μίλησε επίσης για την απόδοση του ΠΑΟΚ, αλλά και την αντιπαλότητα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Αμπέλ Φερέιρα:

«Μέσα στις υποχρεώσεις ενός ατζέντη δεν είναι μόνο η υπογραφή ενός συμβολαίου. Περίπου 20 ημέρες τον μήνα πρέπει να ταξιδεύει γιατί έχει την υποχρέωση να προσφέρει το λεγόμενο service στους πελάτες του. Δηλαδή να βλέπει αν είναι εντάξει οι συνθήκες που εργάζονται, τις ανάγκες τους και γενικότερα να διαπιστώνει αν είναι χαρούμενοι. Πάντα ένας μάνατζερ πρέπει να επισκέπτεται τους πελάτες τους και να βλέπει αν είναι όλα εντάξει.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι πάρα πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Πιο χαρούμενος από ποτέ θα έλεγα. Είναι δύσκολο να τον δεις τόσο χαρούμενο. Του αρέσει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, οι παίκτες, η πόλη, η κουλτούρα, η χώρα, γι’ αυτό και το απολαμβάνει. Έχει προσαρμοστεί, μην ξεχνάμε, όμως, ότι άλλαξε χώρα και ομάδα. Είχε να συνεργαστεί με ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία, άλλες συνθήκες ζωής, να μάθει τα στελέχη του ΠΑΟΚ και, φυσικά, να τον μάθουν και αυτοί. Μετά από τέσσερις μήνες έχει προσαρμοστεί. Αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών, αλλά και πως λειτουργεί ο σύλλογος. Έχει μάθει, επίσης, τα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών για να τους αξιοποιεί καλύτερα. Γνωρίζει, πλέον, το ελληνικό Πρωτάθλημα, ξέρει τα βασικά και τους παίκτες. Επένδυσε πολλές ώρες δουλειάς στο γραφείο του για να μάθει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πως παίζουν οι ποδοσφαιριστές».

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει βελτίωση από εβδομάδα σε εβδομάδα. Δεν μίλησα μαζί του για το παιχνίδι με την Ξάνθη, γενικότερα δεν μιλάω με τον Αμπέλ για τις αγωνιστικές λεπτομέρειες αλλά μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος. Αντιμετώπισε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την Ξάνθη, αλλά και πάλι ήταν πολύ επιθετικός και αν δεν υπήρχε το VAR το σκορ θα είχε πάει στο 5-0. Γενικότερα όσοι παρακολουθούν τον Αμπέλ Φερέιρα ξέρουν ότι οι ομάδες του πάντα απέδιδαν επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι πρώτες εβδομάδες ήταν της υπομονής, αλλά είναι προφανές ότι, πλέον, έχει περάσει τις ιδέες του και ο ΠΑΟΚ είναι ελκυστικός».

Για το πως αντιλαμβάνεται ο Φερέιρα την αντιπαλότητα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Δεν του φαίνεται περίεργο, το βρίσκει πάρα πολύ φυσιολογικό. Η αλήθεια είναι ότι αντιπαλότητα υπάρχει σε όλες τις χώρες, στην Πορτογαλία και στην Ισπανία για παράδειγμα. Στην Ελλάδα, βέβαια, ο κόσμος πολλές φορές είναι νευρικός, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος διασκέδασης και πρέπει να βλέπουμε την καλή του πλευρά. Τόσο στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθη, όσο και στο Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ τα γήπεδα ήταν γεμάτα και αυτό είναι το θετικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ