Η επιστροφή του Ζαχίντ και η πίστη του Δώνη

Η επιστροφή του Ζαχίντ και η πίστη του Δώνη

Ο Γκίας Ζαχίντ αναμένεται να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και ο Γιώργος Δώνης περιμένει λύσεις στη δημιουργία και στο σκοράρισμα.

Με μεγάλη ανακούφιση ο Γιώργος Δώνης είδε την Τετάρτη (11/12) τον Γκίας Ζαχίντ να προπονείται σε φουλ ρυθμούς. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός είχε ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, όμως κρίθηκε ανέτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Εν όψει του ματς με τη Λαμία το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, η κατάσταση του Ζαχίντ είναι διαφορετική. Ο 25χρονος επιτελικός χαφ έχει αποθεραπευτεί πλήρως και νιώθει δυνατός για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, ο Γιώργος Δώνης τον χρειάζεται επειγόντως, αφού δεν κατάφερε να τον αναπληρώσει σε κανένα από τα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Αστέρα και Βόλο.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του Ζαχίντ. Ο μόνος με ικανότητες στη δημιουργία είναι ο Γιάννης Μπουζούκης, αλλά αφενός ακόμα διαπλάθει την ποδοσφαιρική προσωπικότητα του, αφετέρου διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Για αυτό, όσες φορές ο Μπουζούκης έπαιξε «δεκάρι» στη φετινή σεζόν, δεν προσέφερε αυτά που δίνει ο Ζαχίντ.

Ο Ζαχίντ έχει συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Δώνη στον ΑΠΟΕΛ και έχει εξοικειωθεί με τη φιλοσοφία του. Επομένως, ξέρει πως πρέπει να κατευθύνει τον Παναθηναϊκό και τι περιμένει από αυτόν ο προπονητής του. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ζαχίντ το γεγονός ότι νιώθει εμπιστοσύνη και δεν χρειάζεται να αποδεικνύει την αξία του κάθε Κυριακή.

Ο Δώνης πιστεύει ότι με τον Ζαχίντ στην ενδεκάδα, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο εναντίον της Λαμίας. Άλλωστε, η εικόνα της ομάδας δικαιώνει την πεποίθηση του «τραίνου». Ο 25χρονος παίκτης θα δώσει λύσεις στη δημιουργία, ενώ έχει σκοράρει τρία γκολ και μπορεί να βοηθήσει στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Δώνης ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και βασίζεται στον Ζαχίντ για να μεταβληθεί η δύσκολη κατάσταση που προκλήθηκε μετά τη νέα «γκέλα» με τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ