Μίσιτς: «Μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές»

Μίσιτς: «Μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό, μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Γιόσιπ Μίσιτς, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τη φετινή απόδοση του, αλλά και τη μάχη του τίτλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Κροατίας μιλώντας για τη μάχη που δίνει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την απόδοση του.

Ο 25χρονος μέσος τόνισε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να είναι και πάλι πρωταθλητής, ενώ για τις επιδόσεις εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόσιπ Μίσιτς:

Για τον φετινό απολογισμό του: «Τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ είναι ο απολογισμός μου στον πρώτο γύρο. Πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή δουλειά. Είμαστε σε μια μεγάλη μάχη για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό , αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές και πάλι εμείς στο τέλος».

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ ωραία πόλη. Μερικές φορές βγαίνουμε για δείπνο ή μεσημεριανό, αλλά εξαρτάται από το παιδί».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί. Όταν βγαίνουμε στο γήπεδο πριν ξεκινήσει η προθέρμανση, όλοι οι παίκτες έχουμε μεγάλη χαρά να βγούμε στο γήπεδο. Ακόμα και τότε, μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Υπάρχει πάντα ευφορία στους οπαδούς μας».

Για όσα έζησε στην Σπόρτινγκ με το «ντου» των οπαδών της: «Έχω ένα σημάδι ακόμα από τότε στο κεφάλι μου. Κάποιοι παίκτες υπέστησαν χειρότερα χτυπήματα από εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ