Πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για τον Δώνη!

Πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για τον Δώνη!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της σαουδαραβικής Αλ Ετιφάκ. Για προχωρημένη διαπραγμάτευση γράφουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Το πέρασμα του Γιώργου Δώνη από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στη χώρα στη Μέσης Ανατολής. Δεν είναι τυχαίο που συχνά, όταν μία σαουδαραβική ομάδα ψάχνει προπονητή ακούγεται το όνομα του «τραίνου».

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με την Αλ Ετιφάκ, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Σαουδάραβα Καλέντ Αλ Ατβί. Όμως, το ενδιαφέρον στοιχείο είναι άλλο… Τα δημοσιεύματα δεν αναφέρουν απλώς την υποψηφιότητα του Δώνη, αλλά σύμφωνα με αυτά, εκπρόσωπος της Αλ Ετιφάκ έχει επιβεβαιώσει στον Τύπο ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για την επίτευξη συμφωνίας.

Τα ρεπορτάζ των Σαουδαράβων είναι υπέρ το δέον αισιόδοξα, αφού μοιάζουν να αγνοούν ότι ο Δώνης έχει υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι ο Δώνης έχει προταθεί στους ανθρώπους της Αλ Ετιφάκ δεν αμφισβητείται. Αυτό που τίθεται προς διερεύνηση είναι εάν ο μεσάζοντας που τον πρότεινε, έχει πράγματι πάρει το «ΟΚ» του Δώνη για να συζητήσει εκ μέρους του…

Η Αλ Ετιφάκ εδρεύει στην πόλη Νταμάμ είναι μία από τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Βασιλείου, έχοντας στην τροπαιοθήκη της δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ. Ωστόσο, φέτος δεν τα πάει καλά, αφού με τον Αλ Ατβί αποκλείστηκε στο Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα φιγουράρει στην 13η θέση. Εξ’ ου και οι παράγοντες έχουν στραφεί στη λύση του Δώνη για την τεχνική ηγεσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ