Κλήθηκαν σε απολογία από την ΕΕΑ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, πρόσθετη παρέμβαση από ΑΕΛ

Κλήθηκαν σε απολογία από την ΕΕΑ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, πρόσθετη παρέμβαση από ΑΕΛ

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να δώσουν εξηγήσεις για την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί σχέσεων της οικογένειας Σαββίδη με την ακριτική ΠΑΕ – Πρόσθετη παρέμβαση από την ΑΕΛ – Τι είπε ο Κούγιας μετά το Δ.Σ της Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του One Channel για τα περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η ΕΕΑ λίγες ώρες αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι έχει αρχίσει ήδη τη σχετική έρευνα. «Η Επιτροπή επελήφθη άμεσα του θέματος και ήδη διερευνάται η υπόθεση, για την οποία θα δοθεί προτεραιότητα ενόψει της σοβαρότητός της, με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη περαίωση της έρευνάς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Σήμερα, υπήρξε νέα εξέλιξη στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να καλεί σε απολογία τις δύο ΠΑΕ. Οι Ασπρόμαυροι και οι Ακρίτες θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτική σταθμού «One Channel», σύμφωνα με το οποίο, η οικογένεια του Σαββίδη έχει άμεση εμπλοκή στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Μάλιστα, οι δύο ΠΑΕ δεν θα είναι οι μοναδικές που θα βρεθούν ενώπιον της ΕΕΑ, καθώς όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε να κάνει πρόσθετη παρέμβαση στην εκδίκαση της υπόθεσης. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας μετά τα συνταρακτικά στοιχεία που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το One Channel, είχε τοποθετηθεί επί τους θέματος

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας με μία ανοιχτή επιστολή προς όσους εμπλέκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είχε ζητήσει να τοποθετηθούν οι μεγαλομέτοχοι όλων των ΠΑΕ και είχε απευθύνει μια σειρά ερωτημάτων στους παράγοντες της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο και στον Άρη Πιαλόγου, για τη σύνδεση τους με τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας κατά την αποχώρησή του από το σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για τη σοβαρότητα των στοιχείων που έχουν δημοσιοποιηθεί και αν με βάση της νομικής του ιδιότητας θεωρεί ότι μπορεί να επιφέρουν σοβαρές κυρώσεις στις δύο ΠΑΕ. Η απάντησή του Αλέξη Κούγια ήταν ότι η αποκάλυψη του One Channel είναι πολύ σοβαρή και μπορεί να επιβάλει τιμωρία στις δύο ομάδες.

Η υπόθεση πλέον έχει περάσει στα χέρια της ΕΕΑ και οι δύο ΠΑΕ θα κληθούν άμεσα να αντικρούσουν όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός, ο οποίος με στοιχεία απέδειξε ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ