Άρης: Η κάρτα φιλάθλου και τα παιχνίδια με Βόλο και ΠΑΟΚ

Άρης: Η κάρτα φιλάθλου και τα παιχνίδια με Βόλο και ΠΑΟΚ

Διευκρινήσεις από τον Ερασιτέχνη Άρη για την είσοδο στο Κλεάνθης Βικελίδης στις δύο αναμετρήσεις.

Τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Βόλο και ΠΑΟΚ θα τεθούν σήμερα σε κυκλοφορία. Ο ερασιτέχνης Άρης ξεκαθάρισε ότι όποιος θέλει να παρακολουθήσει τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα πρέπει να προμηθευτεί τη κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη:

«Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των εισιτηρίων των αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας με τη Λαμία (Πέμπτη 19/12, 17:15) και τον Π.Α.Ο.Κ. (Σάββατο 4/1, 19:30), ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ . Η Κάρτα Φιλάθλου είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου των αγώνων της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Φιλάθλου ως εξής:

Α) Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 15:30 από τα γραφεία του Α.Σ., στην οδό Αλκμήνης.

Β) την Πέμπτη 19/12, ανήμερα του αγώνα με τη Λαμία, και από τα γραφεία μελών του Α.Σ. (πρώην Κ.Μ.Α.), στην οδό Παπαναστασίου.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου συνεχίζεται και ηλεκτρονικά, μέσω της παρακάτω διεύθυνσης: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ που δεν έχουν προμηθευτεί την Κάρτα να το κάνουν έγκαιρα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ