Στον ΠΑΟΚ τα έδινε στην Τούμπα, στον Ολυμπιακό λέει «όχι»

Στον ΠΑΟΚ τα έδινε στην Τούμπα, στον Ολυμπιακό λέει «όχι»

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Αχιλλέα Μπέο και τη διοίκηση του Βόλου που αρνήθηκαν να δώσουν εισιτήρια στον Ολυμπιακό ενώ με τον ΠΑΟΚ τα... μοίραζαν από τα εκδοτήρια της Τούμπας.

Ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (22/12) για την 16η αγωνιστική της Super League στο Πανθεσσαλικό αλλά όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους σε αυτό το παιχνίδι.

Αυτό γιατί ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπιακού σε μια απόφαση που προκαλεί απορίες. Ειδικά από την στιγμή που σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό η ομάδα του Βόλου είχε δώσει κανονικά εισιτήρια και μάλιστα στην πρώτη περίπτωση, οι οπαδοί του Δικεφάλου τα προμηθεύονταν από τα εκδοτήρια της Τούμπας!

Είναι προφανές ότι με τέτοιες αποφάσεις μόνο για ισονομία δεν μπορούμε να μιλάμε όταν τα δεδομένα αλλάζουν ανάλογα με το ποιος είναι ο αντίπαλος κάθε φορά. Και μάλιστα όσον αφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι όπου το γήπεδο θα είναι τελείως άδειο αφού οι γηπεδούχοι παίζουν μεταξύ συγγενών και φίλων άρα δεν θα μπορούσε να σταθεί ότι η απόφαση πάρθηκε υπό τον φόβο επεισοδίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ