Παναθηναϊκός: Για τη νίκη χωρίς άλλο περιθώριο

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη χωρίς άλλο περιθώριο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ και ψάχνει το «τρίποντο» πριν τα δύσκολα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Άρη την επόμενη εβδομάδα. Με 4-2-3-1 και Ζαχίντ η ενδεκάδα του Δώνη.

Ο τρόπος που θα κλείσει το 2019 ο Παναθηναϊκός, θα επηρεάσει το 2020… Αρχής γενομένης από το σημερινό (14/12, 19:30) παιχνίδι με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, έχει τρία παιχνίδια στο επόμενο οχταήμερο που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια του να τερματίσει στην εξάδα και να πάρει μέρος στα Play Outs. Μετά τη Λαμία, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ την Τετάρτη και κατόπιν, θα υποδεχτεί τον Άρη στο «Σπύρος Λούης» την Κυριακή.

Ωστόσο, για να έχουν νόημα τα επόμενα δύο ματς, ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να νικήσει απόψε τη Λαμία. Στο πρωτάθλημα των 26 αγωνιστικών, πλέον κάθε απώλεια βαθμών θα είναι δυσαναπλήρωτη, μέχρι το σημείο που δεν θα υπάρχει άλλο περιθώριο…

Ο Γιώργος Δώνης επισήμανε στους παίκτες του ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να μην νικήσουν τη Λαμία. Όλοι στο «Γεώργιος Καλαφάτης» αντιλαμβάνονται το κλίμα που έχει διαμορφωθεί και ξέρουν ότι δεν πάει άλλο. Βέβαια, οι «πράσινοι» πρέπει να αντιδράσουν στο γήπεδο και όχι στα λόγια, οπότε έχει ενδιαφέρον πως θα αποδώσουν στο ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Δώνης επικέντρωσε τις δοκιμές του στο 4-2-3-1. Ο Διούδης θα είναι στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας, ο Αποστολάκης στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό άκρο. Οι Νούνες και Κουρμπέλης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Μπουζούκης θα παίξει δεξιός χαφ, ο Χατζηγιοβάνης αριστερός χαφ, ο Ζαχίντ θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου και ο Μακέντα θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ