Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έβαλε… γκολ στον Πασχαλάκη (pics)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έβαλε… γκολ στον Πασχαλάκη (pics)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μπορεί εντός γηπέδου να μην βρίσκεται σε περίοδο φόρμας- έχοντας να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ από τις 22 Σεπτεμβρίου- αλλά εκτός αυτού είναι στα «φόρτε» του, στο πλάι της γνωστής τραγουδίστριας, Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης ζουν τον έρωτά τους στην Θεσσαλονίκη, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στα καλύτερά του… τουλάχιστον εκτός γηπέδων.

Ο 30χρονος γκολκίπερ έχει να αγωνιστεί στη Super League 1 από την τέταρτη αγωνιστική και το ματς με τον Άρη στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά εκτός γηπέδων διανύει περίοδο φόρμας, όντας στα καλύτερά του.

Η όμορφη τραγουδίστρια από τη μεριά της, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της παράστασης «Ομμάτα Δακρωμένα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» στην οποία και πρωταγωνιστεί και είναι συνέχεια μαζί με τον καλό της.

Είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό είναι κάτι που δεν κρύβεται.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, τους εντόπισε και τους απαναθάτισε σε μία από τις βόλτες τους στους δρόμους της συμπρωτεύουσας και ήταν αγκαλιασμένοι συνέχεια.

Για πρώτη φορά μάλιστα, ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ